reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam.
Wszystkiego naj naj dla Olivci i Nicole.
A dla Magdusi, wiecej czasu dla siebie i zeby M szybciej wracal do domu i wszystkiego czego sobie zyczysz.
Dzisiaj dzien Ok. Bylysmy na dzialce, Olivcia sie troche wyszalala.
Jeszcze ma ten wstretny kaszel. Teraz jej spac nie daje.
Musze sie 1 rzecza pochwalic, nie w tym watku ale wybaczcie. A wiec dzisiaj rano jak Olivcia wstala poszlam z nia na nocnik i zrobila co miala zrobic i jej powiedzialam ze jak bedzie cos chciala to ma mowic mama ee. Po sniadaniu znowu ja posadzilam i znowu bylo siusiu. Ale to malo. Po pol godz. ciagnie mnie za palec do ubikacji, posadzilam ja i znowu bylo siusiu i tak 2 razy. Puzniej juz z domu wyszlam i narobila w pieluche. Zaoszczedze na pieluchach :-)
Czemu juz nikt nie wkleja zdiec? :-(Ja jakos malo ostatnio robilam. No wklejcie troszke. Plisssss.
zebem juz sie chwalilam :-D
No juz nie wiem co pisac.
Dobranoc.

reklama
Witam październikowe mamuśki!

Ewcik, synuś super! Dzielny chłopak!

Doxa, co Cię tak będzie zajmowało przez te 2 miesiące?

Jak ja się cieszę, że w końcu weekend:-) tylko dlaczego taki krótki????????

Elvira hmmm ja już się chyba pytałam, czy Olivka to na pewno urodziła się w 10.2005 ;-) Gratulacje! Mądra dziewczynka!

Tymi będę organizować cykl szkoleń dla duuużej korporacji :-)

Wiecie co sobie myslę? ze czuję się jak samotny rodzic, którego czasem ktos odciąża. Kamil wrócił o 21:40, weekend w pracy ma zaplanowany, ręce mi opadają, idę do wanny...
Elvira - gratulkacje, ale masz mądrą córkę.
Ja kupiłam nocnik, ale zapominam sadzac Natalkę rano, sadzam ja przed kąpielą, a ona mi wtyedy pokazuje rybki na glazurze ;-)

Dzień dobry :-)
za nami noc koszmar - Natalai często sie budziła, wisiała na mie chyba z pół nocy i pół poranka. Mam nadzieję, że zaraz zaśnie, chodzi za mną od rana i jest marudna, pewnie się nie wyspała bidulka.

witam,

nie wiem czy jeszcze bede zwykła lindsay, bo nie moge sie zalogowac, a nowe hasła nie przychodza. trudno.:wściekła/y:

Oczywiscie STO LAT DLA WSZYSTKICH JEDNOROCZNIAKÓW -OLINKA, TYMKA, KRYSTIANKA, LAURY, NIKOL, OLIVCI:-)

Elvira- gratulacje dla Małej. Super.

Macio juz chodzi, gada mało, zeby sztuk dwa i nic sie dalej nie pojawia.

A ja wiecznie w pedzie - praca, szkola co drugi weekend, joga, zajecia muzyczne dla Macia ( super sprawa!), a od przyszłego tygodnia zaczynamy remont i za miesiac mam nadzieje przeprowadzka.
Dzieki Bogu mam super meza i duza pomoc od babci i mamy, bo chyba bym padła. Caly czas sie jednak pocieszam ze to zaprocentuje w przyszlości

dzieki Magdusiek. juz lepiej z Małą ? pospała troszke ?
wspolczuje zmeczenia:-( ja ostatnio "zaspałam" do pracy. Michal odwiozł Macka do mamy a ja polozylam sie na 5 min i obudzilam sie o ...12.30. i totalnie nic nie pamietalam.musialam brac urlop na cito. juz padalam i chyba organizm sam sie domagal.

Lindsay, śpi - szczęśliwie, więc mogłam umyć głowę, zjeść, przejrzeć wydatki, pospisywać, włączyć pranie :-)
Dokładnie, organizm się domaga, nie ma siły, trzeba zwolnić, szkoda, że czasem nie ma jak ;-) Ale pocieszam się, że będzie już tylko łatwiej.

reklama
Witam!
Olivcia bardzo dziekuje. Ale, ze ja wczoraj pochwalilam to juz za palucha dzisiaj mnie nie ciagnie :no:.
Wlasnie zasnela wiec wpadam na chwile. Na 15 na obiad do tesciowej, na zupke ze szczawiu z kielbaska, pycha, juz sie doczekac nie moge.
Magdusiek tez sie tak czuje czasami i Olivcia tez sie budzi czesto w nocy, wlasnie nie wiem dlaczego????????????????????????????????? Chyba juz dzieci powinny spac cala noc??????????
Ide zob. czy ktos zdiecia wkleil. Moze Lindsay bo jej dawno nie bylo.
Pa. Milego dnia zycze.

Do góry