reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Te szwy najwyraźniej jej wcale nie przeszkadzają. Sa dość głęboko. Pewnie jeszcze parę dni jej będziemy zakładali, a później spróbujemy bez szybki. No i szczęśliwie środa już niedługo, zdejmą to w diabły i luz ;)

reklama
magdus, Natalka dzielna, a jaka bidulka! tak mi sie przypomnialo, ze ja tez mam fotke jak Tolcia w inkubatorze lezy - brrrrrrrrrr!

Teddy, wyslalam Ci maila z fotkami do fotki - ocen, czy sie nadaja i ktore podeslac Ci full size ;)

zaraz sie klade, moze uda sie dzisiaj normalnie noc przespac. bo po wczorajszej padamy na pyski! a tata na dodatek podziebiony :(

No, te inkubatory też brrr.
U nas tata ma przegwizdane, naleciał się ;) Coś czuję, że kwasno będzie, bo nie ma czasu na takie przyziemne sprawy jak domowe obowiązki itd. A późneij sie dziwi, że Natalia od niego ucieka i pędzi do innych ;) Jakby mnie ktoś trzymał w kojcu albo na kolanach przy komputerze i nie pozwalał nic dotykać to też bym pryskała :D

Hej słonk
Wpadłam oczywiście jak po ogień zajrzeć co u Was

Magdusiek, ja również sie cieszę, ze Natalka czuje się lepiej. Na prawdę masz baardzo dzielną córunię

Jestem jeszcze ciekawa jak Luszka i jej Natka po kolejnym dniu żłobka, bo po pierwszym zdążyłam sie od mojej mamy dowiedzieć że chyba wszystko było ok
no i nie wiem czy Tymek Jolika wyzdrowiał????

Kurczę chyba nie zdążę doczytać no i co u reszty

ło matko.. jak tak dalej pójdzie to ja się będę bała na bb wejść ;D Co nie przylazę to ciągle taaaakie zaległości ::)

Doczytałam że Natalka tryska energią niczym wulkan ;D Dzielna dziewczynka :)

Idę dalej doczytywać..

reklama
Do góry