reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień dobry
Ależ mily weekend spędziłam, goście byli,d użo gości, z dziecmi wszyscy, fajnie!

Drzewko - nasza szafa też była biała, K. kupił okleinę, nakleił, na to inne naklejki i jest rózowa z konikami i chmurkami. A wyszła tanio...
a tak btw - przepadły mi kontakty ze skypa... więc jakbyś coś kiedyś napisała to mi wróci...
Mala - też ide po kawkę, kofeinową ;-)
Moje dziecko wstało dziś o 5:00, drugie szczęsliwie póxniej, ale to wstające wcześniej nie dało juz pospać.

reklama
Hej,
Mała nawet nie mam zamiaru czekać na ciebie, przeczytaj tylko mój suwaczek, brzuch mi faluje i przybiera różne kształty, dziewczyno ile można tak wytrzymać. :-D Dzisiaj zaszalałam i poszłam do fryzjera, tak żeby po porodzie elegancko było :tak:, chciałam sobie teraz jeszcze pedicure zrobić, myślicie że dam radę?
Magdusiek a ja się do Ciebie właśnie na skype dobijam, bo mi twój numer tel. wcięło. Mogłabyś do mnie zadzwonić w wolnej chwili?
A gdzie reszta?

Drzewko - a czemu masz nie dac rady? Luzik ;-) Dasz, jestem pewna.
Fryzjera zazdroszczę, muszę iśc, bo moje włosy wołają o ścięcie...

dzień dobry
drzewko mi gin. termin wyliczył jakoś inaczej, tzn z długości cykli i tak naprawdę teraz byłabym w 36 tygodniu. "Przesunął" mi I dzień ostaniej mies. o 16 dni. I brzuch tez mi faluje na wszystkie strony, i swędzi, oj swędzi strasznie, kiedy to maleństwo śpi jak non stop się wierci. Swoją wyprawkę do szpitala już skompletowałam, tylko nie spakowana jeszcze. Zdążę. ;-)
a pedicure jak najbardziej, bo nie wiem jak ty, ale ja się nasapie przy tym, więc lepiej skorzystać z drugiej pary rąk. ;-)
ja planuję zakup właśnie białych mebelków do Zuzi pokoiku w przyszłym roku, przed pójściem do szkoły.
i też po kawkę lecę- zauważyłam, że ostatnio długo nam z tą kawą zeszło. ;-) :-)

Hej
Mnie dziś dziecię zerwało o 5:00, zresztą nie tylko mnie gdyż zwymiotował centralnie w łózko. Nażarł się wieczorem, nie pogryzł dobrze, doprawił paprochami i masakra gotowa. Myłam więc głowę, przebierałam i myłam dziecko, K. zajął się w tym czasie łóżkiem, kapitalna pobudka, polecam śpiochom.
Mała - to Ty w sumie możesz bardzo róznie rodzić, co? Fajnie macie z tym oczekiwaniem.

Musze na pocztę, a mi sie nie chce. Ktoś nie wyśle za mnie?

o rany, magdusiek mam nadzieję, że tylko na tych wymiotach się skończyło? :-(

no właśnie u mnie nigdy nic nie wiadomo. Starsznie liczę na to, że jednak w drugiej połowie czerwca będziemy już we czwórkę. :-)

wyjęłam karkówkę i nie wiem co z nią zrobić. Idę sprawdzić co mam jeszcze w lodówce.

dzień dobry,
wszystkie na majówkach jesteście? pogoda przepiękna to fakt.
drzewko co u Ciebie? Jak się czujecie?
ja wczoraj byłam u gin. Mały(a) waży 2,5 kg- podobno to górna granica normy. :szok:
lecę po kawkę, dzisiaj z lodami :tak:
ależ mi się chce truskawek :-)

Hej Mała. Czujemy się tak średnio, ale się trzymamy. 2,5 Kg, rety to ty faktycznie chyba dalej już jesteś.. Ja idę dzisiaj na usg to dowiem się więcej. Ale jak idziemy tak łeb w łeb to co? Ścigamy się? ;-)Ja już po kawie bezkofeinowej i bez lodów. Lody były wczoraj i chłodnik i szparagi. Ale truskawki też bym zjadła. Tym bardziej, że potem chyba nam nie bardzo wolno je jeść, podobno mrożone tylko, więc będziemy koktajle pic.
Magduś jak tam Mati? Poczta wysłana?

drzewko daj znać po wizycie u gin. a ja mam kolejną 16 czerwca i gin. powiedział, że po 20 czerwca być może będzie po wszystkim, bo jest prawdopodobieństwo, że znów będzie cc.
Zuza jutro na tańce a rodzice po truskawki na stragany. :tak:
a propos szukam stroju pielęgniarki dla mojego dziecka, na necie nie ma nic ciekawego a jak wrzuce "strój pielęgniarki" w wyszukiwarkę to wiecie jakie mi pokazuje stroje... :-p raczej na wieczór kawalerski.

reklama
Dzień dobry

Dziś mam Natalię też na stanie, bo wczoraj się gorzej czuła, dziś już ok. Teraz jęczy czy już jest piata, bo idzie do koleżanki na urodizny. Mateo śpi, więc mam chwilkę ;-) A Mati całkiem ok, jeden dzień miał gorszy, temperatura, przytulał się itd., jeść nie chce za wiele, ale nie musi, spoko, mleka popije, poprawi chrupkami i damy radę ;-)
Drzewko - wysłana, wysłana.
Mala - widziałam fajne stroje pielegniarek w okolicy karnawału,d ziecięce. Poszukaj w firmach, które się w tym specjalizują np
Kostium dzieci

Do góry