reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
tak, tak ja juz po wizycie w warszawie. niestety nie udało mi sie z Wami spotkać. szczerze to jestem bardzo zmęczona i obciążona wiedzą, ale i bogatsza o nową formę pracy.
ale nic straconego,przyjadę na zamówienie Wasze..

reklama
Drzewko - no fakt, nie wyobrażam sobie Ciebie bijącej kogokolwiek z jakiegokolwiek powodu ;-)
Teddy - pięknie wyglądasz i Ty i Krystian, super!!! I tak patzrę na te zdjęcia i patrze na Natalię, która zasypia sobie wieczorem i tak jej już dużo w tym łózku itd i myslę sobie - kurcze, ale mamy już duże dzieci!
Kaśka - no wiesz, nawet nie dać znaku życia, skandal!

Gorąco mi dzisiaj, mój syn też nie wygląda na takiego, który marzy o spacerze, położyłam go w leżaczku przy otwartym balkonie i śpi...
Natalia chce nad morze, ale żeby też baseny były, wpadła na pomysł, że przeciez Mateo może zostać z tatą, a gdy spytałam co z karmieniem dodała "nie martw się, kupimy mu jakieś mleko". Hmmm chyba za dużo reklam puszczają w okolicy "Marta mówi"...

Teddy, Krystian faktycznie wielki chłopak a na ciebie nie mogę się napatrzeć : )))
Magdusiek fakt jeszcze z nikim się chyba nie biłam ale do Powstania jakiegoś to pójdę (chyba). Dawaj Natalkę z nami nad morze. My bez basenu ale koleżankę z domkiem i basenem mam odwiedzić to i basen będzie. : )
Kasiek kurcze no..
Fakt gorąco dzisiaj strasznie. Czy wasze dzieci też ciągle pytają jak jest w niebie?

Może nie tyle pytają jak jest w niebie, ale nawiązują. I czasem zadają pytania na które nie umiem odpowiedzieć :zawstydzona/y:

Witam
zaczynam troche się ogarniać... wczoraj u fryzjera byłam i na paznokciach.
mam nadzieję byc w warszawie w tym tygodniu, może nawet już jutro.... a jak nie to w sobotę. :-) więc nie krzyczcie tak głośno na mnie ! ;-)

najwazniejszego wam nie powiedziałam... mam syna licealistę !!! jestem dumna od czubka palców po czubek głowy ....:-D

Byłam w galeryjce. jestem wami zachwycona !!!!
Natalia w roli starszej siostry !
Weronika to juz panna a Filip !!!! szok !!!!
Krystian i Ula , prawdziwe szaleństwo !

Kasiu - no tak, przez cały weekend mam gości i nie mam jak się wyrwać, więc wiesz... Ty już kombinuj kolejny termin ;-)
Gratulacje dla licealisty!!!! Ja nie mogę... wrzuć zdjęcie! koniecznie!
Paznokci zazdroszczę, fryzjera też, nie mam z kim zostawiać malucha, więc jeszcze muszę poczekac na takie superowe wyjścia, na razie planuję kino z małym, ale filmy jakieś badziewne, może za tydzień puszczą coś sensowniejszego.

hej,
nie odzywałam się bo jestem w rozpaczy ;-) nie zdałam znowu, w sobotę mam kolejne podejście. najsmutniejsze jest to że ja umiem jeździć, sprawia mi to ogromną przyjemność i powinnam zdać a pierwszym razem... a będę się ciągnęła z tym bóg we ile. no nic, jakoś to będzie.
dzięki za wsparcie.

zdjęcia obłędne! teddy jesteś boska normalnie!

a my w niedzielę nad morze pojedziemy. na jeden dzien, bo w sobotę egzmain, a w tygodniu moj mąż oczywiście urlopu nie dostanie. jak co roku zresztą. ale nic to, ja i tak nie cierpię lezenia na plaży. tymek za to marzy o plaży. i jasiu też :)

a co do pytań o niebo to tymek ostatnio spasował. ale bywały takie dni że płakał, ze nie chce umrzeć, nie chce żbyśmy my umarli i chce z nami zawsze być... cięzko mi mu tłumaczyć to jakoś rozsądnie bo z jednej strony wszyscy mu o niebie mówią, a z drugiej ja nie wierzę w niebo i jakieś życie poza życiem tutaj...

dzien dobry.... :-)

dziekuje za mile slowa...

Efunia, nie wyrzucaj sobie... dosc powszechnie wiadomo, ze zdanie na miescie w mniejszym stopniu zalezy od umiejetnosci kierowcy, a w wiekszym od humoru egzaminatora i tego jaka trase opracuje...

Kasiu, gratuluje licealisty i troche zazdroszcze...
...Krystian juz co prawda dosc duzy, da sie powaznie pogadac, moze nie filozoficznie o niebie, ale o silnikach owszem... ;-)

tez juz chce nad morze... nie bylam na plazy od jakichs 17 lat, bo z K zawsze lepiej organizowalismy sie w gorach, za to teraz z mlodym sobie poszalejemy, jesli tylko pogoda w sierpniu dopisze...
musze przyzwyczaic skore do slonca, bo nie chce po pierwszym dniu urlopu wyladowac z poparzeniami... dobrze, ze mam kawalek ogrodka.... ;-)

tez zaliczylam w zeszlym tygodniu fryzjera, w sumie z marszu, a wczoraj jeszcze kolorek... i spotkalam sie z przyjaciolka, pol roku sie nie widzialysmy, z roznych powodow, ledwo mnie poznala bo pamieta mnie z ciemnymi dlugimi wlosami i jednak troche wieksza... :-D

reklama
Efunia - nie łam się, kiedyś zdasz!
Teddy - nie dziwię się, ze Cie ledwo poznała!
Mam dzisiaj lenia, nie chce mi się gotowac obiadu, chyba wyjmę jakiegoś gotowca z zamrażarki ;-)

Do góry