reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hi hi... az sie zawstydzilam... ;-)

Magdusiek, a widzialas taka z tablica z Tommebel
GWIAZDA.jpg

nie wiem czy by Wam do wystroju pasowala, a maluja na wiele kolorow, rozowy tez.
co do jakosci wykonania zdania sa podzielone...
zreszta zajrzyj na ich strone, maja calkiem niezly wybor mebli dla dzieci takich lekko w stylu skandynawskim...

reklama
O, zobaczę, dzięki Teddy, na taką nie trafiłam.

Efuniu - coś mi się wydaje, że Ty masz dzisiaj święto! Wszystkeigo najlepszego!!!!

Ale mi się nic nie chce, dojechałam do domu i zaległam przed laptopem.

O tak, dzisiaj Efunia obchodzi urodziny - Wszystkiego najlepszego Efuniu!

U Olinka w grupie dzisiaj było 6 dzieci... nieźle je wymiotło!

U nas chora tylko jedna dziewczynka, moja mama dziś zapytała odbierając Natalię. Najwyraźniej się wychorowały ;-)

Witam,
Stesknilam sie za Wami:tak: Wieki nie zagladalam a troche sie dzialo, poczawszy od szpitala mojej mamy, mam nadzieje ze teraz sie wszystko unormuje. No i uporalismy sie i mamy pomalowany przedpokoj, a z pokojami dajemy narazie na luz, wlasciwie to jest czysto.
Spoznione zyczenia dla Tymka i Olinka, mam nadzieje ze nie pominelam nikogo.
Niezlego stracha mielismy bo do Tuska przyczepil sie kleszcz:-( i to nie tego samego dnia co bylismy w lesie tylko byl na podkoszulku, byl normalnie jak jakis syfek na mm i nie byl wbity za bardzo, pod lupa dopiero zobaczylismy co to za cholerstwo. Zrazilam sie do lasu i grzybobraniem:-( Drzewko o ile mi sie dobrze kojarzy to Weronika miala kiedys tak? Wszystko w porzadku pozniej?
Magdusiek a zobacz na to http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/6/ksiezniczka/ Tus ma lozko z innej serii i sie sprawdza znakomicie, o ile wiem szafy mozna zrobic na wieszaki lub polki.

Tusiekn - a jak Twoja Mama? Zdrowia życzę!
Ja własnie z powodu kleszczy nie lubie lasu, juz nawet moja cioteczna siostra się nabija, że przeciez w lesie sa kleszcze, wiec Magdusia nie chodzi. No fakt...

Dzieki Magdsuiek, kilka razy zle sie czula na serce, teraz ma zmienione leki. Mowisz o biurku ze odlegle terminy a ja jak uslyszalam jakie sa terminy na fundusz chociazby do okulisty to zdebialam, przeciez to jakies chore.
A z tym lasem to cie juz rozumiem:-) chociaz w parku i na jakis lakach czy nawet w trawie to ja juz bede ostrozna, u nas psy maja bardzo czesto a poruszaja sie tylko kolo domu rodzicow wiec gdzies w trawie siedza te robactwa.
Zapomnialam powiedziec, ze Natek tez chory:-( teraz bedzie miec goraczke bo obudzil sie caly w dreszczach, wymiotowal, bez antybiotku by sie nie obeszlo, gardlo strasznie czerwone, dobrze ze pogoda deszczowa to milej w domu bedzie siedziec.

I dlatego ja olewam lekarzy na fundusz, niestety, w związku z tym każda ew. wizyta u lekarza kosztuje, ale na fundusz to Natalia chodzi na ew. bilans i to tyle. Smutne to, ale niestety...

reklama
Dzień dobry!

Wszystkiego nmajplepszego dla Krystianka - rośnij zdrowo!!!

A ja dzisiaj do Poznania jadę, w delegację.

Do góry