reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry...

oj pustki straszne tutaj... :-(

Teddy - a Ty czemu tak rzadko wchodzisz?
Magdusiek, ja nie wchodze rzadko, ja mam pecha... ;-)
teraz rzeczywiscie od jakiegos czasu cisza, ale wczesniej jak wchodzilam, to nikogo nie bylo, a jak nie wchodzilam to Wy tu sobie pogaduchy wieczorne urzadzalyscie... ;-)

reklama
Hej
No właśnie... puchy...a jak później gadamy to każdy mówi - szkoda, że tak pusto, szkoda, że nikt nie pisze.
Potwory! Pisać co u Was!!!

Teddy - no to dziś może masz szczęście, bo wlazłam ;-)

Wczoraj zadzwonili z jednej firmy w sprawie biurka - ja wymiękam, wiecie na kiedy mogą zrobić? Na luty 2010.... a biurko nawet nie jest skomplikowane itd tyle, że ma mieć przedłużony blat na bok i stad musi być na wymiar... Ciekawe keidy w końcu urządzimy to nieszczęsne mieszkanie.

Czy ktoś widział sensowne szafy dziecięce pasujące do różowego koloru, które nie kosztują fortuny???

no prosze... a jednak sie udalo... :-)

Magdusiek, a jaka szafe chcesz?
(styl, kolorystyka, do czego ma pasowac)

Hello!
jak wchodzilam, to nikogo nie bylo, a jak nie wchodzilam to Wy tu sobie pogaduchy wieczorne urzadzalyscie... ;-)

hi, hi Teddy to trzeba częściej wchodzić, wówczas jest większa szansa na trafienie na kogoś :-)

Ja dzisiaj wyjątkowo w domu, jak za nie tak dawnych, dobrych czasów - Oli ma początki wirusowego zapalenia krtani, więc go przetrzymam i przez weekend wykuruję.

Magdusiek nie mam pojęcia o takich szafach...

Cześć Teddy, Magdusiek no i reszta oczywiście. Teddy pogaduch wieczornych to tutaj nie było juz od wieków. I nie trzeba mieć zbytnio pecha żeby tu nie trafić na nikogo ale raczej cholerne szczęście żeby na kogoś trafić. A takiego szczęścia to wiesz, jakaś mała grupka ludzi tylko doświadcza. Magdusiek my chyba wiele rzeczy robimy jakoś równolegle, dzisiaj chciałam zamówić regał na książki, moge mieć dopiero w przyszłym roku..tzn. zaczną robić. Meble dla dzieci to generalnie ciężko jakoś, albo ikea, albo brzydkie albo nijakie albo drogie. Chyba najlepiej jakieś neutralne i nadrabiać dodatkami.

faktycznie ruchawo sie zrobilo, nie ma co... ;-)

zdrowka dla Olinka!

u nas w przedszkolu na 27 dzieci przychodzi w tym tygodniu 8... jakis koszmar z tymi chorobami...

Ty złośliwcze, teraz wszystkie zammilkną...

Teddy dzięki w imeiniu Olinka! Całkiem nieźle się trzyma, naciągana ta choroba ;-)

reklama
Szafa ma pasować do różowego pokoju Natalki, ma mieć drążek na sukienki, sweterki i płaszczyki, drążek wzdłuż szafy, a nie w głąb, ma mieć półki na ubrania i tyle. Najlepiej jak będzie różowa, bo wg Kamila tylko taka pasuje do tego wnętrza.... i K. wciąz nie może ścierpieć białego łóżka.
Teddy - wywołałaś niemal zamieszki ;-)
Doxa - zdrowia dla Olinka.
Drzewko - no własnie, poszaleli z tymi terminami, szafy nie będzie w tym tygodniu, bo nie zdążą itd.
U nas w przedszkolu dzieci chyba sporo, ale mogę mieć przestarzałą wiedzę, bo ostatnio mój kontakt z przedszkolem sprowadza sie do porannego zawiezienia.

Do góry