reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam serdecznie!

dziewczyny wybaczcie, nie jestem na biezaco, postaram sie wpasc w weekend poczytac co u Was i jak dzieciaczki po wakacjach, a dzis...

chcialam przede wszystkim zlozyc najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe Olivierkowi i Tymusiowi...
rosnijcie chlopaczki zdrowo na pocieche rodzicom!!!

reklama
Witam
Wszystkiego najlpeszego dla Olinka raz jeszcze!

Drzewko - spodnie o których pisze Kasia pierwsza klasa, Natalka miała takie rok temu, teraz ona bardziej spódniczkowa, a dzinsy chyba ma, więc póki co olewam, ale nie wykluczam, że za trochę też się skuszę.
Teddy - a Ty czemu tak rzadko wchodzisz?

Hej!
Dla Tymka wszystkiego najlepszego, rośnij Tymku szczęśliwie!!!

czuję się sfrustrowana i zdegustowana tą ciszą... dziewczyny, czy Wy śpicie czy coś się stało o czym ja nie wiem ???? Świat oszalał!

Urodzinkowe buziaki dla Olinka i Tymka!
Magdusiek ja jestem, ale zapracowana po uszy, dzisiaj pierwszy dzien lepiej. Weronika mi sie pochorowała a potem Filip ale też juz lepiej. Dwie noce ze wstawaniem katarowym, najpierw jedno potem drugie. Sezon przedszkolny rozpoczęty :-(Spodenki zobaczę, bo nam chyba brakuje, dzieci mi strasznie porosły przez wakacje. :tak: W sobotę mam znowu mam wesele, chyba będę spała po stołem.. Piękny dzień dzisiaj to w ogóle :-D

Dzień dobry!
Wszystkiego najlepszego do Tymka!

W imieniu Olinka bardzo dziękuję za życzenia i pamięć. U nas maraton urodzinowy od niedzieli trwa - ledwo to ogarniam - wczoraj impreza w przedszkolu, potem kolejni goście w domu - Oli ganiał prawie do północy! Nakręcony jest na maxa.
A ja "zarobiona"... ehhh - może po niedzieli coś mi się rozluźni.

Dobry wieczór :-)

Olinku - przepraszam, że z jednodniowym opóźnieniem, ale razem z Tymiankiem życzymy Ci sporo zdrówka i wiecznej radości z życia :-)

A w imieniu mojego już 4-lettniego synka dziękuję za pamieć i życzenia :-)

Nasi goście już poszli, Tymek śpi, mieszkanie posprzątane, a ja padam na buźkę.
MIałam zwariowane 2 dni w zwiazku z przygotowaniami do imprezy :-)

Tymek od niedzieli przeziebiony, opuścił juz dwa dni :-) ale na szczescie powrót obył się bez jakiś sprzeciwów. Dzisiejszy dzień bardo mu sie podobał, zaniósł cukierki a od swojej grupy dostał prezent no i wszystkie dzieci tylko dla niego śpiewały Sto lat .... Był wniebowzięty :-)

.... i chyba zaraziłam się od Tymka, od wczoraj katar i straszliwy ból gardła wrrrrr:wściekła/y:

Witam!
WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO DLA TYMUSI A w dniu 4 urodzin.!!!!:tak:

Ja też mam katar i ból gardła, sezon jesienny rozpoczety ;-)

Dzień dobry
cisza na całego :-(

Ja mam sporo pracy, ogarniam, ale np jutro na trochę jadę do pracy, w połowie dnia, więc się wyśpię ;-) Ale lubię jak już się dzieje na całego :-)

Moniczko - moja pociecha w przedszkolu zadowolona, ona w ogóle lubi swoje przedszkole i nigdy nie miała pomysłu, żeby nie iśc itd, będąc na wakacjach wysylała kartki do pań itd...

reklama
No to świetnie , mój Sewer też bardzo zadowolony z przedszkola , choć pierwszego dnia nie chętnie szedł. Teraz jest oburzony jak jestem za wcześnie bo np. nie zdążył się jeszcze pobawić po podwieczorku . W piątek nawet był dyżurnym łazienkowym to dla maluchów oj sorki średniaków wyróżnienie , kierował ruchem łazienkowym za dobre zachowanie.

Do góry