reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej
Doxa - ja od poniedziałku zaczynam zdjęcia, więc w zasadzie wolna jestem albo poxnym popoludniem/wieczorem albo w niedziele ew. druga część sobót. Tez się stęskniłam!!!!
Tusiekn - moim zdaniem oni przenieśli ten link na sama górę, przeczytaj opis linku który kopiujesz, bo to chyba nie ten, ktory powinnaś :-)

Matko, dotarłam do domu właśnie, byłam przez chwilę tylko tak, żeby Kamil mnie zmienił z Natalią po pracy/przedszkolu. Zmęczona jestem, a ludek na mnie czekał i nie śpi jeszcze!

reklama
Hej

Doxa Wcale nie na krótko (sama widzisz ;-)). Bardzo dziękuję za pamięć :-)- a mieszka się cudownie. A od kiedy galerię handlową na dole otworzyli , jest jeszcze cudowniej ;-). Moja mamcia twierdzi, że niedługo w kapciach będę na zakupy chodzić :-) - Dla niewtajemniczonych: w moim bloku na dole jest centrum handlowe - dla zakupoholiczki idealne miejsce do mieszkania ;-)Poza tym park obok domu i to bez wychodzenia na ulicę - miodowo :-)
Magdusiek Bardzo chętnie się spotkam (czy w Łodzi czy w Wawie :-)).
Kasiek - dasz radę, ale przygotowań do zajęć otwartych nie zazdroszczę. Pomyśl że po wszystkim będziesz miała wolny bez stresów weekend ;-)

Czesc,
Uff wstawilam pare zdjec, Magdusiek dzieki, wieki nie wklejalam zdjec i nawet mi do glowy nie przyszlo ze link gdzie indziej.
Patka fajna z was rodzinka, tylko w ogole cie nie znam, chyba nie mialysmy okazji jeszcze popisac ze soba.
Kasiek i jak po zajeciach?

Dobry wieczór,
no piękne zdjęcia : ),Zosia wyrosła niewiadomo kiedy, Natalka też bardzo się zmieniła, szok normalnie, to spojrzenie na zdjęciu w kurtce normalnie dorosłe jakieś. Tusiek z mamą widać że piękny duet, wszechstronnego masz synka, pięknie u was. Patki i Dawida nie widzę, okulary muszę skombinować, bo starzeję sie już coraz bardziej niestety..Ale i tak fajnie na was popatrzeć chociaz z daleka...
Tak, Efunia ja tez tutaj walcze czasem z wiatrakami, ale wiesz ciągle nie jestem pewna czy to lekkie ubieranie jest zawsze takie super, czy jednemu dziecku sluży a innemu nie, Weronika raczej zmarźlaczka jest, nie wiem czy dlatego że nie była za bardzo hartowana czy taka po prostu sie urodziła, no i u nas inny klimat, jak byłam wtedy w Berlinie to cała wegetacja tak na oko jakieś dwa tygodnie do przodu.
Doxa, dzieci z Bullerbyn dlatego ze film mamy i dzieciaki go bardzo lubią, i jest taka książka dla mniejszych dzieci, a ta dla większych dzieci to dlatego że zna film, w tej kolejności. Dziewczyny ile razy można oglądać Arielkę??? Weronika Arielkę a ja Pitbulla oglądam, obydwie nałogowo...

hej cześć :)

rany, tymek chory, a my remont mamy oczywiście.

drzewko ale chyba jak jest 25 stopni i bezwietrznie to nie założysz dziecku kurtki i bluzy? nawet jeśli to kwiecień? no chyba ze samo zażąda (chociaż jak tymek ostatnio wyciagnął zimowe buty to nie pozwoliłam - a miałam pozwolić mu na dowlność ubioru żeby nie tłamsić charakteru :-)) .
moja koleżanka mówi ze ludzie w polsce wierzą w kalendarz. jakby w lutym był upał 30 stopni i tak zakładaliby zimowe buty i kurtki bo w kalendarzu luty ;-) mnie to ciągle jest gorąco, więc zakładam ze mojemu dzieckju jeszcze bardziej - podobno wraz z wiekiem ludziom robi się chłodniej, bo spada tempo przemiany materii. poza tym nasza pani doktor powiedziała, ze jak dziecko się przeziębi to pół biedy. gorzej jak się przegrzeje...

zdjęcia super! tusiek jaki duży chłopiec i mojego tymka mi przypomina :-) a dawidek jak sześciolatek wygląda... drzewko pokaż swoje maluchy!

30 maja w przedszkolu dzień rodzin. bardzo na niego czekam, bo chciałabym poznać rodziców tymka przyjaciółek. oraz przyszłej synowej ;-) tymek zapytał nadię czy jak urosną to będzie jego żoną. bo on wtedy będzie mógł sam włączać ekspres, prasować, zmywać naczynia i robić te wszystkie rzeczy o ktorych marzą dzieci dopóki nie podrosną :-)

A mój mały no cóż jest najlepszym starszym bratem na świecie. I teraz jest w przedszkolu brak mi go choć wiem ze za parę godzin go zobaczę lubię mieć ich obu przy sobie. powstrzymuje się żeby nie zajrzeć na przedszkolny plac zabaw jak sobie radzi taka ze mnie mama.

Witam,
Ale dzisiaj jestem zorganozowana, ze szok, nawet nie wiem kiedy tyle roboty odwalilam.
Efunia moze Ci przypomina Tymka bo ma jasne wloski? Zdrowka dla Tymka a z tym dorastaniem to u nas to samo, nic tylko slysze ostatnio ze chce byc taki dorosly jak my.
Moniczka napisz cos o sobie...
Jezdza juz wasze dzieciaki na rowerach czterokolowych? No chyba ze ktores juz smiga na dwoch? Tusiek widze teraz sie takim interesuje i chce, pedalowanie mu nawet idzie, bo w tamtym roku nie chcial nawet usiasc na taki. Macie jakies propozycje? ktos z was kupowal na allegro?

Dzień dobry
Efuniu - zdrowia dla Tymka!

Natalia na czterokołowym jeździła w poprzednie wakacje u koleżanki, ale jej nie kupiłam, uznałam, ze jej jest jeszcze dobry i w kolejnym roku kupimy ciut większy. Teraz patrzyłam w sklepach, bo chciałabym żeby to był prezent na Dzień Dziecka... ale jakieś smętne w większości, albo drogie jak diabli albo ciężkie jak jeszcze większe diabły, więc chyba nie zaryzykuję na allegro.

Witam!
Tusiekn super zdjęcia ! Natan wygląda na sporego chłopczyka.Krajobrazy też piękne.:tak:
Patka, mało widać Dawidka i Ciebie ! szkoda
Drzewko,oj wiele razy można oglądać jeden film- nawet kilka razy dziennie :-Dwiem co piszę :-D
Dzięki,po lekcji otwartej ( to było w ramach hospitacji) komentarz super pozytywny. I nawet się nie stresowałam,jakos na luzaka było. :-)

Nadia ma rower na 4 dostała w spadku po synku koleżanki.w zeszłym roku nie chciała jeździć ale teraz juz zaczęła się upominać o przyniesienie roweru z piwnicy.

reklama
Dobry wieczór!
Tusiekn widzę, że sobie poradziłaś - z pomącą Magduśka - super fotki, Natan wyrósł, a widoki do pozazdroszczenia!

Magdusiek na bank uda nam się spasować! Wieczorami ja też mogę, w weekendy różnie, ale coś dobierzemy!

Patka cieszę się, że nie na krótko!! :-) No, no widzę, że dobrze Ci się mieszka! Fajnie masz z tą galerią. Dużo jest tam sklepów? A gdzie Wy mieszkacie? Kojarzy mi się Bródno, czy tak? Zdjęcia super, Ty nic a nic się nie zmieniłaś, ale Dawidek zmężniał - śliczny chłopczyk.

Drzewko no to mnie uspokoiłaś z tą lekturą ;-)

Witaj Moniczka u nas! Napisz coś więcej o swoich maluchach!

Efuniu zdrówka dla Tymka! A jak postępy remontowe?

Co do rowerka - Oli zapędy ma od zeszłego roku, gdy u kolegi jeździł. W sklepie nie przepuści, zawsze musi na wszystkich usiąść, ale póki co nadal w domu ma 3-ołowca. 4-kołowy, spadek po starszym kuzynie, czeka na strychu, aż rodzice będą gotowi by mu go dać ;-), bo Oli to się dopomina, a jakże!

Do góry