reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!
Ojej Zosia skończyła już roczek! Kiedy to minęło? Wszystkiego naj, najlepszego dla Zosi!!

:tak: :tak: śmieszne te nasze 3 latki są, oj śmieszne!

reklama
Dzien dobry

Zosiu - wszystkiego najlepszego!!!
Wyjechałam na kilka dni, fajnie było, ale krotko... a poza tym wszystko w normie ;-)

Witaj Magdusiek!
Oj dawno Cię nie widziałam, nie słyszałam, nie czytałam ... Czas to zmienić!!!
Fajnie, że odpoczęłaś! Gdzie byłaś?

Byłam w Łodzi, świetnie się bawiłam i bardzo żałowałam, że już musiałam wracac. Ale nidługo chyba znów pojadę ;-)

Dzień dobvry
ale cicho.... strach...
my znów intensywnie, niedawno wróciliśmy, i poknik, bo dzień ziemii, i plac zabaw i jakieś inne takie, rany, chyba chciałabym po prostu spędzić jeden dzień w domu.

Dobry wieczór, no myśmy tez wróciły, z Berlina. Byłam tym razem z Weroniką i fajnie nam było.:tak:Wkleję zdjęcia (przy okazji);-)
Mała Zosiu, wszystkiego, wszystkiego najlepszego!
Kasiu przeczytałam o spotkaniu w weekend majowy. Ja nie dam rady bo będę miała gości i o wymknięciu się niepostrzeżonym mogę zapomnieć. :-(
Dziewczyny wszytko kwitnie normalnie, uwielbiam tę porę roku.

Witam!
Niestety nie dojadę do Warszawy,też mam gości na weekend, ale co się odwlecZe...zresztą i Wy tez nie możecie sie spotkać.

ha , ja z koleżanką pisałyśmy projekt na konkurs z okazji Dnia ziemii i dostałysmy dostałysmy dotację - całe 1000 zł. Dla nas to full kasy. Będzie piękny dzień rodziny w tym roku .:-)z plenerem artystycznym tym razem.

Dzień Dobry! Kasiu no to gratuluję i życze fantastycznego pleneru artystycznego :tak:
Daj znać jak się impreza udała.
Co do placów zabaw to Weronika ganiała już na bosaka, bo byłysmy na takim z piaskiem jak na plaży, inne dzieci też biegały boso więc jak usłyszałam: Mamo zobacz jak dzieci z Bullerbyn, czy ja też mogę, proszę, proszę to oczywiście uległam. :-D Tam są chyba wszyscy opętani hartowaniem dzieci, od razu widać która mama z Polski albo Rosji ( z opatulonymi dziecmi) itp.

reklama
Witam!
drzewko,plener rodzinny dopiero 22 maja, jeszcze duzo pracy mnie czeka. Oczywiste, że opowiem jak i co.
Nadia tez na placu zabaw ( takim zamkniętym) biegała na boso w zeszłym roku, najgorzej reagowały babcie, młode mamy szły naszym sladem.
Zazdroszczę miłych dni spędzonych w Niemczech...

no i czas do pracy

Do góry