reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry!

Magdusiek dobry pomysł, ruszmy to forum!!!

Spieszę donieść, że dzisiaj dołączył do naszego domu (tzn. do drugiej połowy bliźniaka) nowy mieszkaniec - Kubuś, urodził się w niedzielę! Więc łączę się z Wami dziewczyny :-)

A tak w ogóle to dzisiaj był piękny dzień, chyba bo z okna widziałam, za to po odebraniu Olinka z przedszkola do wieczora ganialiśmy za domem, przyjemne powietrze było, rany chyba w końcu wiosna przyszła! Oby już została!
U mnie sporo pracy, więc i czasu jakoś mi brakuje, muszę się lepiej zorganizować, praca w domu rozleniwia tzn. jakoś dziwnie czas ucieka niewiadomo kiedy i niewiadomo na co!!

reklama
Nie już, tylko 9 dni po terminie,poród wywoływali, ale z małym wszystko super, dostał 10pkt i po 2 dniach puścili do domu.
Magdusiek gdzie Ty stara, no gdzie?

Magdus, nie pisz , że jestes stara, bo i ja musiałabym tak napisać, a ostatnio czuję się swietnie i kwitnąco;-) mam odświezona fryzurkę, kolor tylko garderoby odswieżyć nie mogę :-D a forum ruszmy, ja obiecuję tez stawić się na spotkanie w realu, zaplanujmy je może na długi weekend majowy?

Kasiek jak miło, że czujesz się świetnie i "kolorowo"! I nikt tu nie jest stary, ja tam same 19-stki widzę :-)
No to śmigam do galeryjki!

Kasiek kim jest dostojna cesarzowa!?! Ledwo Nadię poznałam! Super fotki! Skąd je macie, z przedszkola?

Czesc,
Przestancie jestescie mlode i piekne:-)
kasiek Nadia pierwsza klasa, duza juz dziewczynka.
Ja tez juz wiosne czuje, porzadki robie male co nieco, to powietrze dzisiaj bylo takie fajne i wieczorkiem juz jest super.
Ale leniwa jestem bo do kina mielismy isc a ogladnelam w domu slumdog'a.
Muffiny ja robilam ostatnio i ten wasz przepis jest niezawodny, wszyscy sie zachwycaja nimi. A na obiad nie mam pojecia co jutro, moze flaczki albo hamburgery albo pierogi.

Witam!
dziękuje za pochwały dla Nadulki,w końcu sie doczekałam :-D:-D:-D
zdjęcia robione w przedszkolu przez fotografa, fotograf sam przytargał takie stroje .

Ja dzis na wizytę u alergologa z Dawidem .

reklama
Witam,
Idziemy po karte do przedszkola dzisiaj.
Kasiek zycze zeby wszystko z Dawidem bylo wszystko ok. aaa bylabym zapomniala, natknelam sie na taka chustawke bujana na sznurkach jaka chyba szukasz, w katalogu quelle, to taka hustawka dla malych dzieci, ktora pozniej mozna przerobic na hustawke-laweczke. Z linkami i pierscieciami do zawieszenia na 120 cm, max obciazenie 60 kg dlugosc 40 szerokosc 30 i wysokosc 15. Moze akurat ci taka podejdzie.

Do góry