reklama
*syla*
kobieta pracująca...
aaaaaa to tam gdzie kradną samochody z parkingu
Doxa
Fanka BB :)
:laugh: :laugh: :laugh:
Kika myślałam że będą zdjecia i ze stópką Ależ Ci się ten Kubuś rozwija!!! Ile on teraz waży?
Olikowi dzisiaj pani neurolog dotykała stópką do buzi :laugh: super widok, czekam niecierpliwie aż sam będzie sobie je wkładał do buzi!!!!
Kika myślałam że będą zdjecia i ze stópką Ależ Ci się ten Kubuś rozwija!!! Ile on teraz waży?
Olikowi dzisiaj pani neurolog dotykała stópką do buzi :laugh: super widok, czekam niecierpliwie aż sam będzie sobie je wkładał do buzi!!!!
*syla*
kobieta pracująca...
wszystkie powoli idą spać, to ja też
dobrej nocki
pa
dobrej nocki
pa
SĄ JUŻ TE ZDJĘCIA ZEW STÓPKĄ, COSIK MI SIĘ NIE WKLEIŁYDoxa pisze::laugh: :laugh: :laugh:
KUBUŚ WAŻYŁ 7 KG NA SZCZEPIENIU, TERAZ TO CHYBA 7.5
JAK JA MU DOTYKAM STÓPKĄ DO UST TO SIĘ ŚMIEJE I PEWNIE NIEDŁUGO SAM ZACZNIE JĄ WCINAĆ ;D
Doxa pisze:Patka zdjęcie R-E-W-E-L-K-A!!!! Jak je zrobiłaś?
Nie podpisałam , nie ja zrobiłam to zdjęcie a nasz kolega i to od niego mój małż dostał taki prezent.
Ale pewnie zrobił je w photoshopie.
Ja nieoryginalnie kupuję mojemu małżowi garnitur, strasznie niewyszukany prezent : ;D
reklama