reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
ccoo -23st. Oj nie to u mnie nie ma mrozu w takim razie jest -4,5 st, to bajka ;) ale po poludniu ma byc wiatr i odczuwalna temp. -25st. :(

Patka,
Suuuuper to zrobiłaś, ja też tak chcę !
Jak?? fajny prezent dla dziadków!

Syla,
a Igunia, to jeszcze tego kombinezonu nie dostała, że w Twojeje kurtce chodzi?!
Bo Oskara, to chyba nie jest ;D

Wola Park mówicie, w czwartek?
hm, może wpadnę, tylko przepraszm, że wtrącę, tam to lodów nie ma, chyba, że z Mc Donaldsa

Lody, dobre: Arkadia (próbowałyście, to wiecie), te same lody są na Placu Unii Lubelskiej, ale już w ich własnej kawiarence! Pyszne lody zapiekane w koglu-moglu są w Pałacu Ujazdowskim w Parku, przy Trazsie Łazienkowskiej, to miejsce nazywa się QUCHNIA ARTYSTYCZNA.
ALE MOŻE ZAMIASTLODÓW PRZY - 19 ZAPROPONBUJĘ WAM, gorącą czekoladę w Wedlu na rogu Baczyńskiego i nie pamiętam
To magiczne miejsce na tyłach nowego światu i chmielnej. Pycha i wózeczkami wjedziecie, piekne wygodne kanapy, muza sącząca się delikatnie w tle

Witajcie w ten mroźny poranek!!!

Najserdeczniejsze życznie dla Luszkowej NATALKI i Damarisowej MAGDALENKI z okazji 3-ej miesięcznicy​
:)

reklama
malgosia_76 pisze:
ALE MOŻE ZAMIASTLODÓW PRZY - 19 ZAPROPONBUJĘ WAM, gorącą czekoladę w Wedlu na rogu Baczyńskiego i nie pamiętam
To magiczne miejsce na tyłach nowego światu i chmielnej. Pycha i wózeczkami wjedziecie, piekne wygodne kanapy, muza sącząca się delikatnie w tle

hmm bardzo dobry pomysł napić się czekoladki w taki mróz :) Wedel mieści się na rogu Baczyńskiego i Szpitalnej - samo Centrum i niestety 1-ciężko tam zaparkować, 2-parkomaty :( No ale dla niezmotoryzopwanych mamuś dobry dojazd no i do Smyka w Alejach 2 kroki!!! :)

Do góry