reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Oj i mnie pogoda męczy. CHCĘ LATA !:-)
Drzewko, czosnek ok, ale chyba dzieciaki w szkole doznałyby szoku ,i albo by mnie pokochały miłością nieziemską , albo by pouciekały :-)
U nas w przedszkolu wczoraj Nadulka tez nie zdązyła na sedes, ale stwierdziła,że to nie ona, to pani jej nie zdążyła posadzić :-D ale chyba to nie było dla niej traumatyczne przezycie ;-)

reklama
Dobry wieczór, Magdusiek po południu też ok, a czy innym pasuje? Syla jak tam? Doxa jeszcze się zgłosiła i Kasiek74 miała przedyskutować a Teddy? A Luszka? A może ktoś spoza Wawy? Zapraszam normalnie wszystkich do tego lasu :-) Walczyć mi tu z choróbskami, pracę odłożyć na bok (to do Teddy) i na pogaduchy do Drzewka mi tu zjeżdżać. :-)

Kasiek74 wielkie dzięki za poradę. Masz rację wyczochram ją. :-D

Drzewko,nie wiem czy pomogłam, ale wyczochrac należy ! ;-) dyskutuję .... przedyskutowuję ... ale kiepsko to widzę... jeszcze cholerny tydzien, co dzień w pracy do i po południu .

Drzewko - ja juz Natalce powiedziałam o tych urodzinach, więc ne moge teraz jej wyrolować, a urodziny na 12:00... więc wiesz.. ja oczywiście mogę póxniej dojechać albo w razie draki kiedy indziej...

jeju, tez mam mase pracy teraz, dzis bylam długo, ale poxniej pojechałam na kolację z koleżanką, ale fajnie!!! wieki się nie widziałyśmy.

Dzień dobry!
Ja szybciutko się witam i zmykam do pracy wrrrrrrrr

Przesyłam najserdeczniejsze życznia dla KRYSTIANKA zwanego Prezesem ;-) z okazji dzisiejszych urodzin! Niech cieszy się przedszkolem i szybko przeprowadza do swojego nowego pokoju!

Doxa zwariowała! ;-)

dzień dobry,

a ja spóźnione życzenia dla wszystkich dzieciaczków październikowych no i dla Prezesa! Pysznego tortu, wspaniałych prezentów i wesołej zabawy urodzinkowej. :happy2:

a ja czekam na tel. od babci, która odwozi własnie Zuzieńkę. :tak:

Krystiankowi Najlepsze Życzenia Urodzinowe dużo słońca, uśmiechu, zabawek i słodyczy cała rodzinka drzewkowata życzy! :-)

Dziewczyny... no to przekładamy spotkanie, kapitulacja :oo2:

u nas lepiej o niebo z przedszkolem. Poniedziałek i wtorek (choć juz mniej) były ciężkie. Za to wczoraj i dziś superowo! Zuzia dzielnie pożegnała się z babcia i pomaszerowała na salę. :happy2: zuch dziewczynka
i mówiła, ze pani pomogła jej ściągnąć spodenki. "a majtusie sama ściągnęłam" :-)

ja też chcę na spotkanie!

reklama
dzieki drzewko. pewnie możnaby o niej powiedzieć od początku "dzielny przedszkolak" gdyby nie fatalny drugi dzień edukacji przedszkolnej.
Mam nadzieje, że juz zawsze bedzie tak jak wczoraj i dziś. :tak:

przydaloby sie jakieś fotki wkleić.

Do góry