reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
witajcie :-)

co za piękna pogoda. az mi lepiej. raz sie tylko zbeczałam dzisiaj. idzie ku lepszemu chyba czy jak :tak:

my beztrosko poszliśmy w niedzielę z zofia do lasu, nie przejmując sie kleszczami. nie wpadło mi w ogole do głowy ze moze ją cokolwiek ukąsić. ani ze tymka, który przezywa fascynację sikaniem gdzie popadnie... a powinno, o zgrozo!

dzień dobry,
efunia Tymusia na golaska i na przegląd mamusinym okiem! ;-)
no i gratuluje jednego płaczu dziennie! Jest coraz lepiej! hura! ;-) :-)
drzewko Weronika to urodzona modeka! :tak:

ja proszę żeby wkońcu zrobiło się cieplutko! Nie pada, na spacer można iść, ale wytrzymać długo się nie da. Wieje jak w kieleckim (hi hi), zimne powietrze. brrrr

Dzień dobry
Moj katar ma sie wciąz świetnie, wymiękam. Dobrze, ze Kamil dziś w domu, mogę się trochę wyłaczyć.

Drzewko - piękne zdjęcia i cudna Weronika!

hej

magduś ty katar a ja jakieś zapalenie cycka. od tych sutków pogryzionych wlazło mi paskudztwo jakieś. pojechałam do gina, dostałam antybiotyk... swietnie, nie ma co. uroki macierzynstwa.

mała przegląd zrobiony, zadnych kleszczy ani nic. a u nas własnie baaardzo ciepło. w związku z tym ja znow nie mogę wyłazić, no bo czemuż miałabym sobie pospacerowac....

Efuniu, minie, pomśl sobie, ze jeszcze troszkę i wszystko się ustabilizuje.
U nas też ciepło, matko, ja chcę sie lepiej poczuć.

Dzień Dobry, Dziękujemy za komplementy. Magdusiek przesyłam pozytywne fluidy. Efunia, nieprzyjemna sprawa. A my z Filipem kończymy właśnie powolutku, drobnym kroczkiem przygodę z cycem ;-) Witaj wolności!
fakt, cieplutko, co z tego skoro ja od kompa nie odchodzę...

reklama
NIe, ale zajął się Natalią, zrobił jej śniadanie itd. Ja wstałam w okolicy 10:00... bo w nocy męczył mniekatar i kaszel i inne takie i spac nie mogłam. Więc wiesz, i tak sie czuję jak bogini.

Do góry