reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

oj drzewko ja bym chciała juz powoli konczyc ;-)

magduś pomyśl, ze katar nieeczony trwa tydzien, leczony 7 dni, więc dużymi krokami zbliża sie koniec koszmaru :tak:

reklama
Wiecie co, ja dopeiro teraz widzę ile miałam szczęścia, nie wiem na ile to kwestia dziecka, na ile spzitala i pomocy tam, ale mnie się karmienie kojarzy z czymś nawet ejśli nie fajnym to niekłopotliwym, raczej własnie taka totalną wygodą. Szok. Owszem, jak już kończyłam karmienie to chciałam, ale Natalia miała 13,5 miesiąca gdy zrezygnowałam z ostaniego....

Dzień dobry!

Widzę, że pochorowały się Efunia i Magdusiek, zdrówka dla Was, oby jak najszybciej Wam minęło!

Co do karmienia, to ja też baaardzo miło ten okres wspominam, w ogóle czas "noworodka" u nas był super, nawet nie pamiętam już tych szpitali, jeżdżenia, zastrzyków itp. Pamiętam jedynie, że Oli był generalnie bezproblemowy i zachowywał się jak "aniołek" ... ależ się pozmieniało ;-)

A ja byłam zapisana do kosmetyczki, ale ze względu na stan zdrowia musiałam odwołać :-((((

Wiecie co, już mnie wpienia to siedzenie w domu, ja jednak nie jestem stworzona do monotonii, wystarczyły trzy dni i mam dosyc. Najbardziej podoba mi się Kamil który się ze mnie nabija, że mam motorek w tyłku i mnie nosi.

Doczytuję zaległości i widzę plany spotkaniowe, Drzewko, Magdusiek czy udało Wam się spotkać w zeszłym tygodniu?

Ooo i okazje do składnia życzeń mnie ominęły, więc nadrabiam:
Tusiekn wszystkogo najlepszego z okazji rocznicy! Super, że tak miło spędziliście ten dzień!

Kasiek przyjmij najserdeczniejsze życzenia imieninowe! Widzę, że mąż i dzieci stanęły na wyskości zadania. Cudnie!

Anno jak mały Jeremi? Już dobrze z bilubiryną?
A z pracą pewnie tak miało być, byś teraz mogła znaleźć sobię lepszą!

Kasiek widzę, że dojrzałaś, by Nadię dać do przedszkola :tak: I na działce działacie, oj fajnie, fajnie!
A co Cię wzięło na czytanie wątku o porodach? Rozumiem, że Efunia czyta o karmieniu, ale Ty Kasiu ... o porodach .... hmmm..

Syla teraz jak doczytałam, to już wiem co miałaś myśli opowiadając mi o Oskarze. Ja nadal stawiam na okres dojrzewania! Nawet nie chcę mi się przypominać, jaka ja byłam w tym okresie ;-) To co wpoiliście mu, zaprocentuje, na bank!

Efunia gratuluję grzecznej córuni! Pięknie Ci przesypia nocki! Zaraz pędzę do galeryjki, nie mogę doczekać się by ją poznać!

O rany, jak czytam o tych kleszczach, to aż słabo mi się robi! Kasiek jak piesek?

No i wracam z galeryjki! Jak tam kolorowo i cudnie!!

Kasiek Mati może i stary, ale Ty wyglądasz jak jego siostra!

Vertigo dawno Cię nie widziałam (mam taki sam szaliczek ;-)), a z Tosi śliczna dama!

Efuniu aż się wzruszyłam śliczna Zosia!! A jacy oni podobni z Tymkiem!

No Mała, takiej gwiazdy jak Zuzia to dawno nie widziałam! Cudeńko! A Ty chyba włosy przyciemniłaś, tak?

O rany jaka panienka z Igi! Szok! Syla czy Ty masz w domu 4-latkę? ;-)

A Natalce jak włosy urosły! Te drabinki to w ogóle mnie nie dziwią :-D

Drzewko z Weroniki prawdziwa modelka!

reklama
Doxa - nie udało się, no panienki nam sie nie xzgrały ze spaniem. Ale nic to, licze na spotkanie z dziećmi lub bez nich :-) Ja ostatnio w ogóle na bakier ze spotkaniami jestem :-(

Do góry