reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Wiecie co, ja dopeiro teraz widzę ile miałam szczęścia, nie wiem na ile to kwestia dziecka, na ile spzitala i pomocy tam, ale mnie się karmienie kojarzy z czymś nawet ejśli nie fajnym to niekłopotliwym, raczej własnie taka totalną wygodą. Szok. Owszem, jak już kończyłam karmienie to chciałam, ale Natalia miała 13,5 miesiąca gdy zrezygnowałam z ostaniego....
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Widzę, że pochorowały się Efunia i Magdusiek, zdrówka dla Was, oby jak najszybciej Wam minęło!
Co do karmienia, to ja też baaardzo miło ten okres wspominam, w ogóle czas "noworodka" u nas był super, nawet nie pamiętam już tych szpitali, jeżdżenia, zastrzyków itp. Pamiętam jedynie, że Oli był generalnie bezproblemowy i zachowywał się jak "aniołek" ... ależ się pozmieniało ;-)
Widzę, że pochorowały się Efunia i Magdusiek, zdrówka dla Was, oby jak najszybciej Wam minęło!
Co do karmienia, to ja też baaardzo miło ten okres wspominam, w ogóle czas "noworodka" u nas był super, nawet nie pamiętam już tych szpitali, jeżdżenia, zastrzyków itp. Pamiętam jedynie, że Oli był generalnie bezproblemowy i zachowywał się jak "aniołek" ... ależ się pozmieniało ;-)
Doxa
Marze o spa... chociaz takim na 3 dni.... a jak nie to chociaż o wizycie u kosmetyczki :-)
Ja też, ja też!!! I koniecznie masaż :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Wiecie co, już mnie wpienia to siedzenie w domu, ja jednak nie jestem stworzona do monotonii, wystarczyły trzy dni i mam dosyc. Najbardziej podoba mi się Kamil który się ze mnie nabija, że mam motorek w tyłku i mnie nosi.
Doxa
Doczytuję zaległości i widzę plany spotkaniowe, Drzewko, Magdusiek czy udało Wam się spotkać w zeszłym tygodniu?
Ooo i okazje do składnia życzeń mnie ominęły, więc nadrabiam:
Tusiekn wszystkogo najlepszego z okazji rocznicy! Super, że tak miło spędziliście ten dzień!
Kasiek przyjmij najserdeczniejsze życzenia imieninowe! Widzę, że mąż i dzieci stanęły na wyskości zadania. Cudnie!
Anno jak mały Jeremi? Już dobrze z bilubiryną?
A z pracą pewnie tak miało być, byś teraz mogła znaleźć sobię lepszą!
Kasiek widzę, że dojrzałaś, by Nadię dać do przedszkola I na działce działacie, oj fajnie, fajnie!
A co Cię wzięło na czytanie wątku o porodach? Rozumiem, że Efunia czyta o karmieniu, ale Ty Kasiu ... o porodach .... hmmm..
Syla teraz jak doczytałam, to już wiem co miałaś myśli opowiadając mi o Oskarze. Ja nadal stawiam na okres dojrzewania! Nawet nie chcę mi się przypominać, jaka ja byłam w tym okresie ;-) To co wpoiliście mu, zaprocentuje, na bank!
Efunia gratuluję grzecznej córuni! Pięknie Ci przesypia nocki! Zaraz pędzę do galeryjki, nie mogę doczekać się by ją poznać!
O rany, jak czytam o tych kleszczach, to aż słabo mi się robi! Kasiek jak piesek?
Ooo i okazje do składnia życzeń mnie ominęły, więc nadrabiam:
Tusiekn wszystkogo najlepszego z okazji rocznicy! Super, że tak miło spędziliście ten dzień!
Kasiek przyjmij najserdeczniejsze życzenia imieninowe! Widzę, że mąż i dzieci stanęły na wyskości zadania. Cudnie!
Anno jak mały Jeremi? Już dobrze z bilubiryną?
A z pracą pewnie tak miało być, byś teraz mogła znaleźć sobię lepszą!
Kasiek widzę, że dojrzałaś, by Nadię dać do przedszkola I na działce działacie, oj fajnie, fajnie!
A co Cię wzięło na czytanie wątku o porodach? Rozumiem, że Efunia czyta o karmieniu, ale Ty Kasiu ... o porodach .... hmmm..
Syla teraz jak doczytałam, to już wiem co miałaś myśli opowiadając mi o Oskarze. Ja nadal stawiam na okres dojrzewania! Nawet nie chcę mi się przypominać, jaka ja byłam w tym okresie ;-) To co wpoiliście mu, zaprocentuje, na bank!
Efunia gratuluję grzecznej córuni! Pięknie Ci przesypia nocki! Zaraz pędzę do galeryjki, nie mogę doczekać się by ją poznać!
O rany, jak czytam o tych kleszczach, to aż słabo mi się robi! Kasiek jak piesek?
Doxa
No i wracam z galeryjki! Jak tam kolorowo i cudnie!!
Kasiek Mati może i stary, ale Ty wyglądasz jak jego siostra!
Vertigo dawno Cię nie widziałam (mam taki sam szaliczek ;-)), a z Tosi śliczna dama!
Efuniu aż się wzruszyłam śliczna Zosia!! A jacy oni podobni z Tymkiem!
No Mała, takiej gwiazdy jak Zuzia to dawno nie widziałam! Cudeńko! A Ty chyba włosy przyciemniłaś, tak?
O rany jaka panienka z Igi! Szok! Syla czy Ty masz w domu 4-latkę? ;-)
A Natalce jak włosy urosły! Te drabinki to w ogóle mnie nie dziwią
Drzewko z Weroniki prawdziwa modelka!
Kasiek Mati może i stary, ale Ty wyglądasz jak jego siostra!
Vertigo dawno Cię nie widziałam (mam taki sam szaliczek ;-)), a z Tosi śliczna dama!
Efuniu aż się wzruszyłam śliczna Zosia!! A jacy oni podobni z Tymkiem!
No Mała, takiej gwiazdy jak Zuzia to dawno nie widziałam! Cudeńko! A Ty chyba włosy przyciemniłaś, tak?
O rany jaka panienka z Igi! Szok! Syla czy Ty masz w domu 4-latkę? ;-)
A Natalce jak włosy urosły! Te drabinki to w ogóle mnie nie dziwią
Drzewko z Weroniki prawdziwa modelka!
reklama