reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
dzień dobry

drzewko mam Cię! ;-)
tusiekn ciiii ;-) a z tym humoem to wiesz, tak juz jest, przychodzi i odchodzi. U mnie najgorzej bylo w listopadzie. Teraz nabieram powera.
Doxa ja wlaściwie jesli sie spotykam ze znajmymi to tylko dzieciatymi, u mnie na sczescie nei ma roznicy wieku wlasciwie. :tak:
u nas porządki na świeta rozpoczna sie chyba po święceniu jaj. Narazie jescze szpachlujemy parter, a w przyszłym tyg. to co uwielbiam czyli docieranie ścian! :wściekła/y:
jużnie moge sie doczekac kiedy pater bedzie mial podloge po ktorej bedziemy chodzic w ciapkach. :-p ale mam marzenia przyziemne co?

Misiu obudź się z zimowego snu! ;-)

Dzień dobry!
Jejku, głowa mnie dzisiaj strasznie boli ...

Drzewko eeetam, bez przesady, jaki omnibus, to tylko pozory ;-) A rocznik dobry, dobry :tak:

Mała z tego co widzę, to już za moment będzie mieli wykończony parter! Ja lubię taki "przyziemne" marzenia, bo się spełniają :tak:

prosye, prosye nie ma ya co :-D przecież w moim mailu też jest dużo informacji :tak:
o a Vertigo sama se poradziła ;-)
to co przenosimy się na nk? TAKI żART

Witam!

Tosine łóżko rzeczywiście fajne, szkoda tylko ,że trzeba go szukać,aniemaw galeryjcena BB. Vertigo popraw się i szybko wklejaj zdjęcia Tosi.

Drzewko,ja Cie odnalazłam. ;-)

reklama
drzewko ja cie znalazlam zanim dostalam twoje dane. znalazlam Cię u Marysi w znajomych. :tak: ale za współrzędne tez dziekuję. he he mam zzzzzzzzzz hi hi znowu cieszę się z przyziemnych spraw. hi hi

Do góry