reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Drzewko kochana wielkie dzięki za przesyłkę.:-):-):-):-) Doszła w piątek ale jak pisałam net nie działał.

reklama
Witam!
My dzis mielismy bardzo burzliwwy dzień, plusem tego jest to, że Nadia juz spi.:tak:
Zaczęło się od tego, że poprosiłam nianie aby została dzis dłużej,bo mam w szkole zebranie wczesnego wspomagania.Niania,że nie może ,bo wnuki:no: wrrrrr.( od srody miała wolne,iprzyszła dopiero dziś). Stwierdziłam poradzę sobie.Skńczyłam lekcje i z językiem po szyję przybiegłam do domku,nakarmiłam dziecię i taksówką do teściów.Nadia pierwszy raz została u dziadków i było super.ja do pracy. Potem po Nadusie i na bilans dwulatka. Potem do domu,wydac obiad starszakom. Nadulka nawet nie mogła sie zdrzemnąć w ciągu dnia. W przychodni płakała,co było oczywiste od początku.

Aha,bilanssuper,była jedynym dzieckiem na bilansie ,któremu nic nie jest,zadnych wad postawy,zezów itp.waga 12,5 kg,wzrost 87 cm.

Weronice sto lat !!!

Natan super na zdjęciach,widac,że chłopak z gór,wie jak wyglądają skoki!
szkoda,że zdjęcia Mikołajka takie malutkie.Ale i tak widac jak bardzo sie zmienił.

Sto lat dla Weroniki, brawa dla Nadii,
ja wymiękam, Natalia znow nie spała w ciągu dnia, a wstała o 8:00 rano. Padła mi w samochodzie, idę robic grzane wino.

Magduś, zrób i dla mnie! uwielbiam! :-)

właśnie przegladam prezenty n a świeta ,oczywiście dlaNadulki i jest tyle fajnych rzeczych. No i sukienki świateczne zaczynam licytować. już naprawde :-)pachnie mi swietami!

Dziękuję wszystkim za życzenia w imieniu Weroniki.
Przepraszam , że prawie wcale nie zaglądam , ale u mnie z humorem nie za bardzo.Weronika wszystko super, natomiast z Marysią mamy poblemy ktore mnie ostatnio przytłoczyły i muszę jakoś się pozbierac. Po konsultacji neurologicznej wyszło jednak , że z Marysią nie jest tak jak powinno byc , czeka nas rehabilitacja. Niestety poród zostawił ślad który teraz jeszcze nie jest tak bardzo zauważalny , ale zaniedbany może bardzo zaważyc na jej dalszym funkcjonowaniu. Mamy całą masę skierowań na badania i do różnych specjalistów. Pocieszające jest w tym wszystkim tylko to , że nie jest opóźniona psychicznie i jeśli o tą dziedzinę chodzi jest dobrze. W tym wszystkim jeszcze szukamy domu, niestety sytuacja z mojego męża babcią jest bardzo napięta , a do mojego męża w końcu dotarło , że dłużej tak byc nie może i w tej chwili jesteśmy na etapie załatwiania formalności w banku. Przepraszam , że zanudzam, ale to tyle jeśli chodzi o to co u mnie się dzieje.

Moi faceci juz spia a ja za pedicure sie wzielam. Kasiek ja tez juz mysle o swietach:-), tylko nie wiadomo gdzie nas wywieje na wigilie. Zazwyczaj zawsze tak jest ze po wszystkich swietych zaraz zaczynaja sie reklamy swiateczne i pojawiaja sie wystroje.
U nas ostatnio wieczorne zasypianie wydluza sie do godziny, zamiast spac to Tuska na zabaway z tata bierze.
Syla no dokladnie tak samo z Natkiem jak z Iga, jak sie mowi zeby cos powiedzial to widac ze chce i moglby tylko glupi usmiech i nieee. No dzisiaj chociaz slonce powiedzial, w ogole wyrazy zaczynajace sie na s bardzo lubi.
Magdus dawaj tego grzanca, wino siedzi ale jakos nie chce mi sie samej napic a wlasciwei ruszyc tylka.

Ale ze mnie gapa Weronika wszystkiego najlepszego w dniu drugich urodzin.
Magda zycze zdrowia Marysi, napewno sie jakos ulozy i z domem tez. I daj spokoj, nie zanudzasz, przezciez od tego jestemy na forum dla siebie nawzajem.

reklama
Magduś. trzymaj się. Mam nadzieję, ze wsyztkop dobrze się skończy i neidługo będzie po badaniach, strachu i rehabilitacji.
Grzańca zrobiłam masę, wiec zapraszam wszytskie chetne :-)

Do góry