reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Magda, dopiero teraz spojrzałam na ten suwacze na samym dole. POdobny staz, my od listopada :-)
A z badaniami pewnie, ze lepiej prywatnie. czasem lepiej się zapożyczyć czy coś ale zorbić szybciej i wiedzieć co i jak robić dalej.

Magda, pewnie lepiej jak najszybciej prywatnie zrobic badania.Marysia jest mała i dużo rzeczy da sie wyprostować.Bedziemy jej kibicować!!:tak: No a date slubu mamy podobną,miesiąc i dzień się zgadza , tylko rok nie!:tak:

Zanim bym dojechala i takby go nie bylo;-)w zwiazku z tym chyba otworze sobie to wino, tylko ze wypije cale, bo jak nie ma z kim sie napic to wiecej dla mnie.

Ja właśnie kończę.... matko kochana, dobrze, ze procenty ulatują po podgrzaniu :-) I zgaryzam m&m'sami orzechowymi, mniam mniam.

Magdusiek przestna juz wymieniac czym zagryzasz i co masz jeszcze dobrego bo na grzanca znalazlam juz substytut, ale slodkiegoniczego nie ma w domu a ochote mi robisz, jej zazdroszcze tych m&ms:-p

Kochana, do mnei dziś zakupy przyjechały, więc nie gylko słodkie, ale i słone mam i konketne i mniej konkretne :-)

reklama
my dzisiaj bylismy na zakupach i zakupilismy slone, ale juz zjedzone. Ze slodkiego poki co staram sie nie kupowac bo znowu sie przytylo i chce to zrzucic. Ale rano nie omieszkam napewno cos kupic bo przez dzien i tak spale;-)

Do góry