reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Syla właśnie widziałam!!!Dzięki no i muszę powiedzieć że super robota!
A co do długich postów...to masz rację, jak już człowiek zacznie pisać...a miałam zawsze do tego "grajfkę" ( tak się mówi po śląsku jak ma się jakieś zdolności do czegoś) :))

Cześć Dziewczyny!!
Gratulacje dla Lindsay!!

Mojemy dzieciaczkowi raczej nie spieszy się na świat, chyba jest mu tam za dobrze :) mnie zresztą też nie bardzo przeszkadza no chyba ze przy zakładaniu skarpetek albo butów :)

Monique prawdę mówiąc nie wierzę w  przesądy: jak ładnie wyglądasz to chłopak i w inne różne takie bzdury :)

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek obecnych i oczekujących :)

dzięki Monique Strauss,
Ja tak jak mmm nie wierzę w to wszystko. Niby na dziewczynkę się brzydnie a mi wszyscy mówili (bo już przestali ;)) że powinnam cały czas w ciąży chodzić. Tak swoją drogą to chyba wykrakali bo małej coś się nie spieszy.

Syla Super to zrobiłaś! Dobra robota. :) :)
Moj termin z OM był 19.10 i tak było do poniedziałku kiedy lekarz na usg określił dwa nowe 20.10 i 25.10, więc.... sama nie wiem. ???
Ja w każdym razie trzymam sie tego pierwszego terminu, nawet może być wczesniej. Nie mam nic przeciwko... ;)
Dobranoc kobietki.

reklama
Witam z ranka:-)
No to która się w nocy rozdwoiła? ;D
Nie wiem,co się ze mną dzieje...Cosik mi dzisiaj pociekło,czyżby to wody zaczynaja się sączyć??Hmm,nie wiem,poprzednio miałam wywoływany poród,przebijane wody i wogóle byłam wtedy w jakimś amoku,więc mało z tego pamiętam.Hihi,czuje się,jakbym po raz pierwszy rodziła ??? tak czy inaczej nadal czekam na dalsze efekty :-)
Życzę wszystkim miłego dzionka ;D

Do góry