reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
witaj  SYLA hehe ale mnie zagiełaś :))) zapomniałem że kobiety to są intyligentne bestie :)))))))
To akurat wiem jak boli bo mamy już jedną córcie (3 latka) ,a najbardziej boli  jak zabawką  w łeb dostane.:)  
Z tego co czytam jak to przeżywacie ,i co widze w domu  to szczerze wam współczuje-ale taki los :)

Lucky jak Ty dzisiaj w nocy, to ja jutro ale nie później niż o 20 potem chcę się wyspać. :) Właściwie to bardziej pasowałoby mni w ciągu dnia jak Oskar jest w szkole, żeby nie przeżywał biedaczysko, on taki wrażliwiec. Już tysiąc razy się mnie pytał czy mnie będzie bardzo bolało.....
Dobranoc Lucky.

Mężu Coby, muszę Ci powiedzieć że to zbawienne, że to my-kobiety rodzimy. Znając mężczyzn to by już po 1 miesiącu ciąży wymiękli, nie mówiąc o porodzie. :) My to nie tylko inteligentne ale i silne bestie jesteśmy.

A mój termin to 21.10.:) Ale coś czuje,że niedługo to juz potrwa...W sumie mój mąż twierdzi,że ja codziennie rodzę:)) Faktycznie sporo marudzę:) Dzisiaj cały dzień skurczę,raz mniejsze raz mocniejsze.No zobaczymy co i kiedy z tego wyjdzie ??? Idę narazie do łóżka,może jak dopadnę męża to rano urodzę:))Pozdrowionka...

reklama
tak tak, poprzednim razem też tak było.wszyscy mówili "ty tak ładnie wyglądasz to napewno będzie chłopczyk" a tu ciach dziewczynka! I teraz jest to samo,"Monisiu jak ty ładnie wyglądasz, napewno będzie chłopczyk..." Ale ja w sumie nie miałabym nic przeciwko jescze jednej dziewczynce. A moja dyrektorka to się śmieje że potem tatusiowie jak mają takie już " starsze" córcie to dumni z nimi jak paw chodzą:) Wogóle stwierdzam że mam naprawdę fajną dyrekcję w pracy, I`m lucky!

Do góry