reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie!
Dzisiaj dla odmiany Oli zrobił pobudkę o świcie, szczęśliwie "szykował" się razem z tatą, więc mogłam doleżeć. A teraz już jest w łóżeczku, mam nadzieję, że zaraz zaśnie, bo jak wstanie to on do babci a ja na siłownię :-)

reklama
hi, hi to Oli tak uwielbia mandarynki, najbardziej podoba mu się oberanie razem ze mną, z jedzeniem bywa różnie, zależy jakie się trafią.
Ostatnio dawałam mu kiwi i bardzo mu smakowały!

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, w środę byłam u ginekologa ... hi, hi tylko na przeglądzie, nie myślcie sobie za dużo ... i się dowiedziałam, że kobiecie przysługuje bezpłatna cytologia raz na 3 lata!! No byłam w lekkim szoku!

O, ja też powinnam do gina sie wybrać, jakies pół roku temu;-)
Natalia też bardzo lubi mndarynki. Teraz zajada winogrona, byliśmy niedawno u znajomej i zjadla prawie wsyztskie, a na wyjście w woreczku dostala jeszcze:-) No i jabłka lubi bardzo, w sklepie zwykle chce jabłko. I bułkę:-)

dzień dobry!
no to ja też jestem w szoku.
moja mama właśnie chciała sobie zrobić mamografię, bo teraz jest ta akcja dla kobiet w poradni przy szpitalu, no ale okazało się że to dla kobiet od 50 roku życia a moja mama jeszcze nie ma bo będzie miała w listopadzie... no i jej nie zrobili!!! czy to nie jest chore?!!!!!!!!!!

Vertigo napisz co dokładnie powiedział wet. i co wyszło w tych badaniach. Cieszę się, ze okazało się, że to nic takiego! wielka buźka dla Tosi.
tusiekn coś się nie oddzywa...
a Syla, Jolik to już pewnie po dwa mazurki popiekły!
a Luszka jak sie wypuściła teraz na te spacery to na BB nie zagląda!
moje dziecko przespało pięknie dziś całą noc, o 6 się obudziła, męczyła się jeszcze pól godzinki w łóżeczku aż postanoiwła połozyć się mięzy nami. I tak spała do 7.40!!!! :szok: :tak: :-) a mamusia zamiast na 7 znalazła się w pracy o 8.30! :-p
wczoraj dentystka zaczęła mi leczyc kanałowo zębisko a ten pieron dalej boli...

Mała -współczuję. Raz miałam leczenie kanałowe i pamiętam, ze do super przyjemności nie należało.

Natalia pomalowała dwa jajka, jedno na czerwono, drugie na niebiesko, czekamy az wyschną i ludek pomaluje je od dołu. Ale jej się podobało!

no prosze jaka zdolniacha mała!
ja wróciłam właśnie ze sklepu (do magdy- tak jestem w pracy ale zaraz spadam ;-) ) kupiłam Zuzi koszyczek, bo wczoraj latała po domu i tak nosiła że wszystko się wywalało. A przecież nie będę z kiełbasą ryzykować jutro, więc Zuzia będzie miała swój koszyczek napakowany kurami, jajami (plastikowymi) i baranami! :tak:

kochane zdrowych, wesołych i spokojnych świąt wam życzę! dla całych rodzinek!
oby wszystkie choróbska was omijały!
i oczywiście mokrego dyngusa
!!
:cool2: :tak: :-)

do zobaczyska we wtorek!

reklama
Dzien dobry,
Dzisiaj bylam z Tusiem u pediatry, pod koniec kwietnia znowu Nas czekaja go badania. ale bedzie ryk...Mala widze, ze juz do domku poszlas. Ja wczoraj mialam temperature i dzisiaj znowu mnie przeczyscilo. Budze sie z bolem brzucha, odczuwam jakis lek i tak jakbym sie czegos bala chociaz tego nie chce. Chyba nerwicy sie nabawie:eek: Dzisiaj post a ja i tak tego nie odczuwam bo od kilku dni prawie nie jem. Pozdrawiam dziewczyny i robcie smakolyki na swieta.

Do góry