reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Dzien dobry,
Jestem strasznie zajeta i czasu niestety nie starcza mi nawet na odkurzanie A jesli chodzi o wyrzuty sumienia macierzynstwa to ja mam, ale z powodu czy nie za bardzo rozpieszczam Tusia. A Tusiek wlasnie ostatnio budzi sie juz o 7.30 i ja z tego powodu jestem niewyspana a musze trzezwo myslec. Ten plus, ze pada juz do spania po 10 i pozniej spi jeszcze popoludniu.
Jestem strasznie zajeta i czasu niestety nie starcza mi nawet na odkurzanie A jesli chodzi o wyrzuty sumienia macierzynstwa to ja mam, ale z powodu czy nie za bardzo rozpieszczam Tusia. A Tusiek wlasnie ostatnio budzi sie juz o 7.30 i ja z tego powodu jestem niewyspana a musze trzezwo myslec. Ten plus, ze pada juz do spania po 10 i pozniej spi jeszcze popoludniu.
*syla*
kobieta pracująca...
no dobrze, jeszcze ktoś chce poprawić sobie humor moim kosztem;-)
a kanarzy mają fajnie bo i na świeżym powietrzu postoją i tylu ludzi nowych poznają;-)
to raczej, docenienie niż awansik;-) a wiesz kto jest doceniony, ten ma więcej roboty
a kanarzy mają fajnie bo i na świeżym powietrzu postoją i tylu ludzi nowych poznają;-)
to raczej, docenienie niż awansik;-) a wiesz kto jest doceniony, ten ma więcej roboty
mała26
Październikowa mama 2005
osttanio koleżanka przesłała mi e-maila: jaiiś facet w USA tak był oddany swojej pracy, że zzawsze przychodził do pracy pierwszy i wychodził ostatni. Zawsze przy swoim biureczku siedział. Aż dostał zawału i zmarł i nawet nikt nie zauważył, bo przeciez norma że ona tam siedzi non stop! Dopiero woźna po kilku dniach zaczęła cos podejrzewać... hi hi
a kanarom to nie grozi!! ;-)
a kanarom to nie grozi!! ;-)
*syla*
kobieta pracująca...
Mała Ty to niezła jesteś
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Wiecie co ja jestem chyba od komputera uzalezniona, wylaczylam kompa przed chwila, ale musialam go wlaczyc, a chcialam sie wyciszyc i skupic i nici z tego. Przy okazji do Was zajrzalam:-) Dzisiaj ide od dawien dawna na silke, o Boze juz czuje jakie bede miec jutro zakwasy...