reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

przestańcie bo Syla sie na mnie obrazi!!
kochana Syla -ja żartowałam!! Wiemy że cxzeka cię niezły awansik!! Bo jesteś mądra bestia!! :tak: :-)

reklama
Dzien dobry,
Jestem strasznie zajeta i czasu niestety nie starcza mi nawet na odkurzanie:zawstydzona/y: A jesli chodzi o wyrzuty sumienia macierzynstwa to ja mam, ale z powodu czy nie za bardzo rozpieszczam Tusia. A Tusiek wlasnie ostatnio budzi sie juz o 7.30 i ja z tego powodu jestem niewyspana a musze trzezwo myslec. Ten plus, ze pada juz do spania po 10 i pozniej spi jeszcze popoludniu.

no dobrze, jeszcze ktoś chce poprawić sobie humor moim kosztem;-) :laugh2:

a kanarzy mają fajnie bo i na świeżym powietrzu postoją i tylu ludzi nowych poznają;-)

to raczej, docenienie niż awansik;-) a wiesz kto jest doceniony, ten ma więcej roboty
36_1_37.gif

osttanio koleżanka przesłała mi e-maila: jaiiś facet w USA tak był oddany swojej pracy, że zzawsze przychodził do pracy pierwszy i wychodził ostatni. Zawsze przy swoim biureczku siedział. Aż dostał zawału i zmarł i nawet nikt nie zauważył, bo przeciez norma że ona tam siedzi non stop! Dopiero woźna po kilku dniach zaczęła cos podejrzewać... hi hi
a kanarom to nie grozi!! ;-) :laugh2:

czesc:-)
Przyunam szczerze, ze ni czytalam co u Was sie dzieje, ale mam nadzieje, ze opowiecie mi osobiscie;-)
to ja moze przeniose sie od razu do watku, ktory mnie teraz dotyczy i sprobuje sie z Wami umowic;-)

reklama
Wiecie co ja jestem chyba od komputera uzalezniona, wylaczylam kompa przed chwila, ale musialam go wlaczyc, a chcialam sie wyciszyc i skupic i nici z tego. Przy okazji do Was zajrzalam:-) Dzisiaj ide od dawien dawna na silke, o Boze juz czuje jakie bede miec jutro zakwasy...

Do góry