reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
jestem jestem, ale też z doskoku, bo mam dzis jakiś wariacki dzień. :)
Oj te nasze kochane zaparcia... :( spróbuj zjeść może jabłko, może mleko. No nie wiem. Mnie to akurat pomaga. Sama pewnie wiesz co Ci pomaga na zaparcia.  ::)
Kaszu czy ty może słysząłaś o tym przesądzie z chrzestną? Bo zaczynam jak zwykle panikować! Bo w końcu będę musiała znaleźć chrzestną dla mojego amlństwa! Tzn moglibyśmy przełożyć chrzciny, poczekać aż moja siostra urodzi, ale tak sobie zaplanowaliśmy już że będzie to w rocznicę naszych zaręczyn.  ;D

Kaszu, jest jogurt bakomy ze śliwkami - mi pomagał :)

Mała - moja przyjaciółka była mamą chrzestną w piątym miesiącu ciąży i nikomu to nie przeszkadzało. Ale o przesądzie słyszałam, ale to chyba ten z cyklu nie patrz przez dziurkę od klucza, bo dziecko będzie miało zeza:)

No i witamy koleną śpiącą mamusię.  ;)
Dzieki Klementynka! Ja też uważam że to kolejny głupi przesąd.

no juz jestem...
rapetm jeden dzien i już człowiek ma 3 strony do nadrabiania..... ech........
przed południem byłam u gina i dopiero teraz przyjechałam do pracy, więc od razu sie włączam. Lekarz stwierdził, ze wszystko jest w porządku, cytologia pięknie się kształtuje i dał skierownie na USG połówkowe. Niby powinnam być szczęśliwa, natomiast jest jedna kwestia, która nie daje mi usiedziec spokojnie. Otóż moja macica jest duza jak na mniej wiecej 24 tydzień, a zaczęłam raptem 19....... Powodów może być wiele, począwszsy od niedoszacowania wieku ciąży, poprzez dużą iloś wód płodowych no i oczywiście ewentualne dwojaczki. Musze isc na USG prywatnie, najlepiej natychmiast, bo zaczynam sie powaznie denerwowac co tez sie dzieje. A jak to są mięśniaki na macicy, albo chora dzidzia?............. :( :( :( :( :( :( :(  Panikuje.....

reklama
Bazal nawet tak nie myśl! Jaka chora dzidzia! Co ty opowiadasz?! Wszytsko jest na pewno ok, i masz pewnie sporo wód płodowych, no chyba że będziesz miała dwa małe szkraby!  ::)  :) Ale nie zaraz chora dzidzia! Zabraniam ci tak mysleć!!!  ;)

Do góry