reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kaszu a może deszcz zaczął padać i wszystkie dziewczyny wracają do komputerków!  ;)  :laugh:

Staram sie spokojnie do tego podchodzić i nawet zaczęłam się zastanawiać jak będziemy w razie czego wnosić wózek podwójny na 3 piętro ;) Dziękuje Wam za wszelkie słowa pocieszenia!!

Wczoraj sie pomierzyłam.... W biuście jest 102 cm (olabogaolabogaolaboga :o :o)
a brzuszek ma 87 cm

Kaszu :)

bazal, a może to bliźniaki??? Nie robiłaś wczesniej usg? Jest dobrze, mógł się lekarz pomylić...

To masz mały brzuszek, gdzie ta duża macica ci się mieści??

bazal a w którym miejscu mierzyłaś brzunio? Spróbuj zmierzyć na wysokości pępka. :)

A u mnie chyba burza będzie...
A ja się zbieram na rodzinny piknik w przedszkolu... Niech nie pada!
Pozdrawiam i do wieczora :)

Jejku dziewczyny ale dzisisiaj miałam dużo do poczytania, myslę że pogoda przywiała nas wszystkie do komputerków.Mnie dzisiaj od rana boli brzyszek ale da się wytrzymać, napewno naciągają się mięśnie.Niedawno moja koleżanka urodziła córcię ale miała stresa.Na usg 3D lekarz powiedział jej że dziecko ma owiniętą pępowinę wokół szyi,skierował ją do szpitala.Tam po przeprowadzeniu wszystkich badań zdecydowali sie na cesarkę(termin miała na 4. 06.Przedwczoraj zrobili jej cięcie i okazało sie że dzicko całe i zdrow a pępowina nie wokół szyi tylko wokół nogi i w dodatku na usg temu lekarzowi wychodził na 100% chłopak a urodziła się śliczna dziwczynka.Takich mamy lekarzy (oczywiście nie wszystkich), dziwczyna się zestresowała ogromnie bała się że dziecko w każdej chwili może się udusić a wszystko niepotrzebnie.

reklama
Do góry