reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
oj dzisiaj to wsyztskie zmaja wagary! :)
Więc ja tez juz spadam! 8 godzin odbębnione więc uciekam na obiadek! w końcu! :)

do jutra wszystkim, choć was dzis tak mało było! :)

Powiedzcie same, czyż to nie jest słodkie i cudowne??

geddes1794wl.jpg

geddes1882oh.jpg

geddes2199qz.jpg

A tutaj cosik zabawnego!! :D

geddes2162bw.jpg

Tez bym chciala zrobic zdjęcia takowe naszemu maleństwu........
Mój mąż pilnie oglada podobne ujęcia i juz układa sobie w głowie naszą dzidzie - modelkę(a)
A juz moze jutro zobaczę swe dziecko (ależ to brzmi cudnie!!) na ekranie USG. Zadzwonilam i wstepnie umowilam sie na wizyte - teraz musze tylko wywalczyć, zeby puscili mnie z pracy wcześniej. Będzie dobrze?......

Naprawde mam nadzieję, że to tylko taki alarm na szczęście i wszelkie obawy okażą sie zupełnie bezpodstawne. A z dwojaczkami bedziemy podwójnie zapracowani i podwójnie szczęśliwi ;D
Kaszu dziękuje ogromnie za pocieszanie - buziaczek szczególny!

reklama
Do góry