reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ja koniecznie chcę mieć znieczulenie! Już trzy razy dopadały mnie straszne bóle porodowe a te ostatnie, z którymi wylądowałam w szpitalu i które miałam już co 3 minuty, były straaaaszne...................niewyobrażalne wprost!!!
Dlatego już wiem jak to jest i nie chcę ponownie tego przechodzić! :mad:

Ja w ogóle chyba mam wysoki próg bólu .. a poza tym wyznaję zasadę nic co ludzkie nie jest mi obce ;D... najbardziej rozwaliło mnie jak po śłubie przepisałam się do dentysty, do którego chodzi rodzina mojeg męża.. i przy pierwszej wizycie zasiadam na fotel a pani stomatolog na dzień dobry mówi to jedziemy ze znieczuleniem .. a ja oczy w słup i mówię a niby po co.. na co ona no jak to ... przecież CAŁA rodzina TYLKO ze znieczuleniem.. ;D na co ja jej powiedziałam, że ja jestem wcielona do rodziny.. i jedyna w swoim rodzaju :)...
Poza tym jestem po dwóch wypadkach samochodowych i urazach kręgosłupa .. i wydaje mi się, że poród raczej gorzej nie boli..

czesc :)
Ale Wy pedzicie z tym pisaniem...ale ja ostatnio mam sporo pracy z praca dzisiaj juz mialam spotkanie z promotorem - udane ;) a poza tym zabralam sie za pranie i prasowanie rzeczy dla malej, wiec nawet nie doczytuje tego co piszecie :(
W tym tygodniu chcemy byc gotowi z przygotowaniami...na pewno sie to nie uda, ale probujemy ;)

Wczoraj bylismy na fajnym taikm wieczorze informacyjnym w klinice...niezly pomysl kazdy potem zadawal pytania a jak zadaje je 100 osob, to mozna sie wiele dowiedziec ;)

No to ja wracam do prasowania tym razem :)

a ja sobie ostatnio wyczytałam, że taki świeżo upieczony tatuś, to może wziąć od ginekologa 2 tygodnie zwolnienia na opiekę nad położnicą (łooookropne słowo)... i miskowi nie przepuszczę... :)
ciekawe dlaczego tak malo facetów z tego korzysta... pewnie dlatego, że to głupio jak facet przynosi zwonienie od ginekologa... ;)

Frezja przestań wreszcie ryczeć... ten Twój chłop to ma zdrowie do Ciebie... ja to bym Cie zagoniła do roboty, żebyś nie myślała o głupotach... :)

Lindsay, świetnie, że cała i zdrowa już jesteś... ;)

reklama
duralex ja się chyba z tobą bliżej zaprzyjaźnię  ;D ;D
głowa gwałtownie przestała mnie boleć gdy sprawdziłam stan małżeńskiego konta... mój kochany małżuś dostał dwie stówki podwyżki  ;D no, wspaniale!

Do góry