reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć brzuchatki[Dopiero teraz wstałam,dzisiaj ta noc była okropna...niewiem co sie ze mna powoli dzieje ale obawiam sie najgorszego.wieczorem wykąpałam się ,nasmarowałam balsamem no i zaczeło się,niewiem co to bylo ale bardzo mnie męczyło...nie mogłam do łóżka się położyć,bolał mnie brzuch,ból przechodził do ud... :(  jakoś doszłam do pryka a tu taki ból w plecach mnie wziął że nie mogłam znaleźć sobie miejsca,przewracałam się z boku na boku...coś czuje że już nie długo nastąpi ta chwila...więc dzisiaj postanowiłam z babcią uprać i wyprasować ubranka dla dzidzi oraz naszykować torbe do szpitala :( cholera boje sie!!!

reklama
teddy też tak chciałam...
to mi lekarz od razu powiedział: "tu w larcie piszę, ze ma pani lezeć. z trzema wykrzyknikami!" i tyle :(
orzeszku lindsay pojawiła sie na 550 stronie wątku "witam" :)

no oczywiście...
ide robić drożdżówkę ze śliwkami... kurde nigdy nie robiłam drożdżówki. mam nadzieję, że to takie proste jak ciasto na pizze albo pierogi drożdżowe...  :p

Wiecie co brzuszysko mnie strasznie boli. Chyba pierwszy raz tak bardzo. Nawet no spę wzięłam. Może się położę.
Mam nadzieję, że to nie efekty wczorajszych akrobacji podłogowych. :(

aleście się uwzięły złośliwe baby  ;D
patka za to na golasa i mokra po chałupie lata :)
kobieta w ciązy! rany boskie!  ;D ;D

reklama
Patka ja myślę, że to dzisiejsza pogoda.. mnie też coś muli..

Efunia.. drożdzóweczkę..?? chyba że ciasto będziesz ugniatać pod plecami leżąć ;D

Do góry