reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa halo kochana. Super, ze te wyniki sa "padające na łeb na szyję". Zabij je ! trzymamy kciuki.
Shady bardzo fajna teściowa. Naprawde pogratulować. Szkoda, ze z mama nie tak... Ale chyba w naturze musi sie wyrównywać...

reklama
Doxa, miło Cię widzieć, a jeszcze takie wiadomosci - super.

Shady, a gdzie masz USG?

Ja rano mialam problem z wejściem na stronę, a później mnóstwo pracy, jak już dawno nie bylo. A teraz sie obijam ;)

ina, jakby mi tak dali 700 złotych więcej, to by mi się prawie pensja podwoiła :)
chyba padałabym na zawał...
o ten rehabilitacyjny to trzeba się starać po 6 miesiącach przebywania na zwolnieniu, tak? na szczęście mi to nie grozi,bo do porodu będę na zwolnieniu ok.5 miesięcy...
już mnie kadrowa w pracy pocieszyła, ze odpadnie mi załatwiania z zusem...
bogu dzięki!

hehehe dokladnie....a co do mojej mamy to juz przywyklam, i moja tesciowa rekompensuje mi brak matczynego ciepla....najwazniejsze ze moj synus bedzie choc jedna babcie bardzo fajna.....w srode ide na to usg 3d i chyba tym razem sie poplacze ze wzruszenia.....jak bylam na ktg to mialam lzy w oczach...az glupio tak przy mezu sie poplakac ehhhh
lindsay pisze:
.
Shady bardzo fajna teściowa. Naprawde pogratulować. Szkoda, ze z mama nie tak... Ale chyba w naturze musi sie wyrównywać...

magdusiek .... ide na usg na krakowskie przedmiescie...kolezanka mi polecila wiec ide tam....nie wiesz moze czy jeszcze bede musiala robic usg przed porodem?? bo teraz to tak naprawde ide zeby sobie juniora poogladac, tak z ciekawosci :)

shady pisze:

magdusiek .... ide na usg na krakowskie przedmiescie...kolezanka mi polecila wiec ide tam....nie wiesz moze czy jeszcze bede musiala robic usg przed porodem?? bo teraz to tak naprawde ide zeby sobie juniora poogladac, tak z ciekawosci :)

Shady Tak się wypytuję, bo ja jadę do Pruszkowa, do dr Makowskiego, też w środę.
Lekarz prowadzący zapisał mnie na usg na 22.09, kolejną wizytę mam 23.09. A na to USG się zapisaliśmy sami z siebie, bo chcieliśmy właśnie u tego lekarza zrobić.

Witam popołudniowo ;D
Rano tu się strasznie cicho zrobiło..
Hmmm.. Mówicie, że zakupy macie już z głowy... a ja jak zwykle w lesie :)
Doxa wracaj już do domku

Duralex niezupełnie zakupy z głowy. Mam juz trochę ciuszków, pieluchy itp, ale te najpoważniejsze rzeczy zostały do kupienia. Łóżeczko wiem jakie, to nie ma problemu, ale ciągle nie jestem zdecydowana jaki wózek :( Nie kupię drogiego, podoba mi się Deltim Focus (duża gondola) i teraz wygrzebuję wszelkie opinie na jego temat. A, no i przekonaliśmy się w sobotę, że do naszego malutkiego autka nie każdy fotelik się nadaje (bo mamy krótkie pasy) a myślałam, że fotelik to też tylko formalność.

Patka dzięki za pocieszenie, że nie jestem sama ;D. A tak w ogóle to się zastanawiam, czy się nie znamy.. (właśnie widziałam zdjęcie Twojego brzuszka)

reklama
Do góry