reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Shady ja też w ostatnim czasie miewam wysokie ćiśninie 155\80 i mam te same przykazania co ty. Przede wszystkim nie przemęczać się

reklama

nie no teraz to mam cisnienie chyba ze 200.....wscieklam sie wlasnie....moj szanowny pan maz jak mu powiedzialam co mowila gin, stwierdzil " a od czego masz sie oszczedzac? co takiego robisz? miliony kobiet sa w ciazy i nie rozczulaja sie nad soba, malo tego jeszcze pracuja, a ty w domu siedzisz" .... ale mnie wkur....biiiipppp....malo mu ze nosze jego dziecko i dodatkowe kilogramy??? niech go szlag trafi bo inaczej juz nie moge :(:)(:)((

hi hi... shady...
ale tak prawde powiedziawszy, to on mial racje... ;)
my sie czasami naprawde ze sobą pieścimy za bardzo...

ale fakt, jakby moj z czymś takim wyskoczył, to już by nigdy nie był taki piekny jak przedtem... ;)

wiesz tyle ze ja nigdy sie nie jajczylam ze wzgledu na ciaze... :) zawsze mnie szlag trafial jak widzialam dziewczyny w ciazy narzekajace co im tam nie dolega...ode mnie ani razu tego nie uslyszal....za to ja od niego wiele....mam go juz dosyc...przed chwila spytal mnie czy juz sie na niego wyzalam na forum to mu odpowedzialam "tak, chociaz uwazam ze nie mam czym sie chwalic " wrrrr

lucky ta strona jest fantastyczna!!
też chcę ... :(
super, naprawdę... będzie miało co oglądać wasze bobo jak już wyrośnie na internetowego maniaka :)
ale pod tym drugim adresem nie ma jeszcze strony 8)

Witajcie !
Doxa - trzymaj się tam jako. Myślami będziemy z Tobą !

Lucky - strona naprawdę przebojowa. Baaaaaaardzo mi się podoba !

reklama
Do góry