reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Moja strona będzie związana z dzidzia powiem więcej poświęcona jej.
Teraz wziełam sieza przepiywanie na kompa tekstu który wczoraj wiecziorem stworzyłam.

ok kochane jestem....jestem juz po odebraniu wynikow i wizycie u gina.....jest ok ale nie do konca....otoz---- glukoza po 1 godzinie bardzo wysoka, po 2 godzinie na granicy normy, dziwny wynik, moja gin polecila mi na wszelki wypadek stosowac diete cukrzycowa (czy ktoras z was moglaby mi polecic jakis link gdzie wszystko jest ladnie napisane na ten temat?) a moje cisnienie wola o pomste do nieba, cala ciaze mialam wrecz ksiazkowe 120/80 a dzis mialam 150/90 !!!! wystraszylam sie nie na zarty, tym bardziej ze gin powiedziala ze mam sie oszczedzac, prawie nic nie robic i duzo lezec a jesli sie nie dostosuje to wysle mnie do szpitala....jestem w stanie nawet wisiec glowa w dol byle omijac szpital .... mam codziennie mierzyc cisnienie zapisywac wyniki a jesli bedzie powyzej 150/90 natychmiast dzwonic do lekarki.....aha... i jeszcze jedno...slyszalam dzis bicie serca mojego dzieciaczka.....szumy jak fale na morzu i walenie serca jak w beben....serce jak dzwon ;) a za dwa tygodnie mam sie zglosic do szpitala do mojej gin to zrobi mi ktg i oprowadzi po oddziale, po porodowce itd,...super.... ale to mi uswiadamia ze wielki dzien sie zbliza ..... troche sie dzis nadenerwowalam, dlatego teraz siedze jeszcze 15 minut i spadam odpoczywac :)

Shady odpoczywaj ile wlezie. Cisnienie czasem potrafi platac figle, a widac ze jestes pod fachowa opieka to nic zlego nie bedzie. Ja o diecie cukrzycowej Ci nie pomoge. Trzymaj sie (nawet pedzla jak drabina leci) i badz dobrej mysli

Shady, to dobrze że jest ok. Jak będziesz się oszczędzała to będzie wszystko dobrze. Ja nie miałam problemów z cukrem więc nie mogę Ci pomóc (nie znam żadnych stronek). Trochę wcześniej dziewczyny pisały o diecie bezcukrowej - zerknij parę stronek wcześniej.

diabli wiedza co tam bylo.....ehhh a co to jest wogole MMM? dzieki dziewczyny za otuche.....ide szukac postow o dietce :)
lindsay pisze:
shady a moze to cisnienie Ci sie podniosło, bo robilas wynik na cukier ? co do diety cukrzycowej to chyba pomoze Ci MMM.

MMM to nowa Mamusia na forum :)

Doxa
kochana trzymaj sie ! Kciuki trzymam za Was. Po co bylo tyle pić ? Watrobka poszla. ;D A serio to juz bliziutko wiec jakby co to juz bedzie ok. Wracaj szybko . Juz tesknimy..

reklama
Do góry