reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
Drzewko - a Ty miałas ospę? BIedaku, współczuję.
Słuzę w sprawach wakacji towarzystwem moim i moich dzieci, może nad morze? Nasze? Dasz radę, nic się nie martw :-)

Moja córka ma dziś halloween, na rekach kazała sobie narysować pająki, na buzi błyskawice, ubrała sie na czarno, do teg rogi i peleryna i pogania K. który coś tam czyta w laptopie ;-)
A ja jestem nieprzytomna, bo pewien mały człowiek uznał, ze nie ma to jak milion pobudek, na dodatek skończył się cukier, a gorzka kawa to zła kawa. wrrr.

reklama
dzien dobry... :-)

ktos wspominal o kawie? no to moze ja wreszcie swoja wypije, bo od 7 nie mialam kiedy...

syn mi dorasta... wczoraj bawil sie w buziaczki... najpierw oznajmil ze z kolega, wiec moje matczyne serce zabilo cokolwiek mocniej, ale okazalo sie, ze z kolega to oni uciekali przed tymi buziaczkami, bo na calowanie zeszlo sie dziewczynom... nie powiem, odetchnelam... ;-)

Dzień dobry
brzydko, pada, zimno, śpiąco.
Teddy - Natalia rzuciła ostatnio Piotrusia, bo wciąz chciał ją całować i uznała, że bez przesady, ile można. A chciała się z nim już wiązać na dłużej, były jakies rozmowy o pierścionkach itp ;-)

no witam,

ja dziś po festynie przedszkolnym :)
zbieramy na wykładzinę do sali gimnastycznej, obkupiłam się w przetwory domowego wyrobu. hura! w tym roku nie miałam nic.
też marzę o wakacjach, moja druga połówka jedzie na narty w grudniu. a niech mu będzie niech chłopina się rozerwie.
Magdusiek Mateusz rzeczywiście do Natalki podobny .:-)
a tak ogólnie to miałam takiego lenia wtym tygodniu, że teraz nie mogę się obrobić z niczym

no i co z tym spotkaniem w Wawie ?

Dzień dobry
rany kota, gdzie Was wessało? Oszalałyście?
Lindsay - no widzisz jak to z nimi jest, określić się nie umieją, ja nie ospa to jakieś inne ;-) Meldować się laski, która chetna, która kiedy może.
Ja spotkałam się niedawno z Doxą, ale tak spontanicznie nam wyszło.

mam lenia nadal, idę na kawę. Jak wrócę ma tu być ktoś!

dzieeendooobryyy... ;-)

Magdusiek, masz te kawe?

u mnie weekend pod znakiem druta... w sensie, ze sweterek robie... :-D
pierwszy raz wzielam druty do reki i stwierdzam, ze chyba mam talent... co prawda zaczelam jakis miesiac temu, ale przerwalam bo mialam robote i potem ciezko mi sie bylo znow zebrac, ale juz mam prawie caly...

syn sie stesknil za dziadkami wiec pojechal na tydzien... stwierdzil, ze chce na caly listopad, acha, juz go widze miesiac u dziadkow, w sobote go Kamil przywiezie i wystarczy... potem jak pojedzie do Koszlina, a mlody dalej bedzie chcial to poprosze tesciow zeby wpadli po niego i albo zostali, albo wzieli do siebie napare dni...

ja sie chetnie spotkam... :-)

Moja też miała plan, zostać dłużej u babci i dziadka, nocuje zwyke w piątki,w sobotę próbowała przemycić aluzję, ze zostaje, ale jakoś nie przeszło ;-)
Młodszy śpi, mam chwilę... matko, włączyłam tubę chciałam arabskie, ale mi jakieś disco wyszło...nie ma to jak wyjść z wprawy.
Teddy - puściłam Ci maila, ale nie jestem pewna czy to dobry adres...
w sensie Twój adres ;-)

Witam,

ja też marzę o kawie :) wróciliśmy z angielskiego i padam. a i jeszcze obiad zrobić brr nie mam dziś chęci.
Teddy a kogo Wy macie w Koszalinie ?

ps i ciastko jest w lodówce bosko

reklama
hihi, czasem Kamila ;-)

u mnie dziś nie ma obiadu. tzn będzie coś na szybko, Kamil zje w pracy, Natalia w przedszkolu.

Do góry