reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam!
U nas tez buro i szaro. Nie ma sniegu.
Byłma dziś z Nadulką u pediatry naszej, bo nadia ciągle pokasluje i teraz znów mocniej. Najbardziej w dżdżyste dni na dworze. Na oskrzelach czysto, w płucach też. Dostałyśmy leki antyhistaminowe i obserwacja. Potem testy, żeby wykluczyc lub potwierdzić alergię. Myślimy, że alergia może być na pleśnie i roztocza.

Jutro jedziemy do rodzinki rano i wracamy w niedzielkę, ( nie daja nauczycielom urlopu, to musiałam zakombinować i wzięłam zwolnionko , tylko ciiii :zawstydzona/y:)

Drzewko, ja też częściej słyszę - oj, ile ona może zjeść ,niz oj jaka madra :-D

czesc
jestem jestem, ale na L4 (Kasiu tylko ciii hi hi ;-)) ale w świat też bym sobie poszła tralalalala a co? ;-)
Zuzia mi się rozchorowała. Kaszle, kicha i mam wrazenie, że wcale nie jest lepiej. Byałm w poniedziałek z nią u ped. i dostała antybiotyk bo narzekała że ją "pipi" boli i nie mogła się wysiusiac. :-(
Odżywkę zakupiłam, dzieki dziewczyny. czekam na efekty.
magdusiek naładowana energią :tak: fotki wklej to moze i mi troche energii doleci :-)
jutro do fryzjera lecę a teraz do wanny na relax ;-)

wszystkim chorowitkom zdrówka dużo życzę
pa

P.S. net mam dzisiaj znowu hi hi :-p

Mała26 ja miałam to samo z Weroniką, chciałam juz z nią iść do specjalisty ale zrobiłam badania moczu, posiew, wszystko było ok i samo jej sie uregulowało, więc na razie odpuszczam, zobaczymy. Kasiek74, ja mam wrażenie że lekarze wymienili teraz antybiotyki na lekiw przeciwuczuleniowe, cały czas dostaję dla dzieci różne warianty tych leków i czytam że wy też. Wiem że teraz jest coraz więcej uczuleń wszelkich ale tak sie zastanawiam czy to nie moda jakaś. i znów sie czepiam chyba. :zawstydzona/y:

Drzewko, pewnie masz rację :tak:choć Nadulka chorowała 2 razy na zapalenie oskrzeli ze zmianami spastycznymi jak była malutka ,potem incydent nie do końca wyjaśniony z pobytem w szpitalu, teraz przedlużający sie kaszel i stąd ta decyzja pediatry. A dostała ketotifen, bo przy zapaleniach dobrze reagowała na niego. :tak:no zobaczymy.

Mała, nie ma jak relaks u fryzjera .Chyba tez sobie zafunduję.:tak:

O jak milo jak was wiecej. O lekach to Vertigo moglaby sie chyba wypowiadac wiecej, ale cos znikla jakis czas temu.
Moi faceci zasneli, ale i mnie sie oczy kleja.
Kasiek relaksuj sie prze weekend.

reklama
Do góry