reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
U nas tez buro i szaro. Nie ma sniegu.
Byłma dziś z Nadulką u pediatry naszej, bo nadia ciągle pokasluje i teraz znów mocniej. Najbardziej w dżdżyste dni na dworze. Na oskrzelach czysto, w płucach też. Dostałyśmy leki antyhistaminowe i obserwacja. Potem testy, żeby wykluczyc lub potwierdzić alergię. Myślimy, że alergia może być na pleśnie i roztocza.

Jutro jedziemy do rodzinki rano i wracamy w niedzielkę, ( nie daja nauczycielom urlopu, to musiałam zakombinować i wzięłam zwolnionko , tylko ciiii :zawstydzona/y:)

Drzewko, ja też częściej słyszę - oj, ile ona może zjeść ,niz oj jaka madra :-D

czesc
jestem jestem, ale na L4 (Kasiu tylko ciii hi hi ;-)) ale w świat też bym sobie poszła tralalalala a co? ;-)
Zuzia mi się rozchorowała. Kaszle, kicha i mam wrazenie, że wcale nie jest lepiej. Byałm w poniedziałek z nią u ped. i dostała antybiotyk bo narzekała że ją "pipi" boli i nie mogła się wysiusiac. :-(
Odżywkę zakupiłam, dzieki dziewczyny. czekam na efekty.
magdusiek naładowana energią :tak: fotki wklej to moze i mi troche energii doleci :-)
jutro do fryzjera lecę a teraz do wanny na relax ;-)

wszystkim chorowitkom zdrówka dużo życzę
pa

P.S. net mam dzisiaj znowu hi hi :-p

Mała26 ja miałam to samo z Weroniką, chciałam juz z nią iść do specjalisty ale zrobiłam badania moczu, posiew, wszystko było ok i samo jej sie uregulowało, więc na razie odpuszczam, zobaczymy. Kasiek74, ja mam wrażenie że lekarze wymienili teraz antybiotyki na lekiw przeciwuczuleniowe, cały czas dostaję dla dzieci różne warianty tych leków i czytam że wy też. Wiem że teraz jest coraz więcej uczuleń wszelkich ale tak sie zastanawiam czy to nie moda jakaś. i znów sie czepiam chyba. :zawstydzona/y:

Drzewko, pewnie masz rację :tak:choć Nadulka chorowała 2 razy na zapalenie oskrzeli ze zmianami spastycznymi jak była malutka ,potem incydent nie do końca wyjaśniony z pobytem w szpitalu, teraz przedlużający sie kaszel i stąd ta decyzja pediatry. A dostała ketotifen, bo przy zapaleniach dobrze reagowała na niego. :tak:no zobaczymy.

Mała, nie ma jak relaks u fryzjera .Chyba tez sobie zafunduję.:tak:

O jak milo jak was wiecej. O lekach to Vertigo moglaby sie chyba wypowiadac wiecej, ale cos znikla jakis czas temu.
Moi faceci zasneli, ale i mnie sie oczy kleja.
Kasiek relaksuj sie prze weekend.

reklama
Do góry