reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

witam,
dzięki dziewczyny w imieniu Zuzi
Kasiu powodzenia
magduesiek podróż się szykuje?

dziewczyny któraś z was zachwalała kiedyś jakąs odżywkę do paznokci? podacie jaką? :-(

reklama
Witam!
Mała,odżywka do poznakci nazywała sie z tego co pamietam Nailtek .
Magdus,a co tak Cię wzięlo do odgrzebywaqnia ubranek ;-)

Dobry wieczór
Kasiu - odgrzebywałam, bo moja siostra jest w ciązy, bratowa niedawno urodziła, a ja jakoś w połowie roku zacznę myśleć o dziecku, więc nie chcę pozbywać się wszystkiego. A jak mam za każdym razem przekopywać się przez wszytsko to mi się odechciewa :-) A trzymac wszytsko też bez sensu. Bo przeciez ja uwielbiam zakupy ;-)

Mała - odżywka nailtek.

Ja spadam, rano mam samolot, do zobaczenia za tydzień, ide spać :-)

dzień dobry

magdusiek życzę przyjemnych wakacji :tak:

byliśmy z tymkiem u laryngologa. dostaliśmy antybiotyk, bo podobno jakiś obrzęk trabki słuchowej jest. no bo katar wciąz się dzielnie trzymał... wiec nadal tymek w domu, do przedszkola moze w czwartek.

mała śliczna zuzia :tak:

Dobry wieczór! Magdusiek se juz pewnie odpoczywa pod jakąś palmą..:-) Cudne dzieciaczki w galeryjce. Kurcze Mała26, ja nie byłam na żadnej imprezie Werki w przedszkolu jestem taka ciekawa czy ona też tak pięknie jak Zuzia chodzi w kółeczku, tańczy, śpiewa itp, bo na zajęciach adaptacyjnych jak miało byc kółeczko czy lokomotywa to moje dziecko było na drugim końcu, tak bym chciała pójść na taką imprezę. Chyba zapytam. Efunia superowski awatarek, to jedna z moich ulubionych postaci, mój brat mnie nawet tak nazywa..Ja z Filipem też byłam u laryngologa w CZD, ale podobno wszystko ok, tylko że on ma takie niesamowite katary(teraz znowu), że po prostu dziwne to strasznie jest, nie wiem już sama..
Kasiek74 trzymam kciuki za nową pracę :tak:
a i zostałam jednak allegrowiczem, więc dziewczyny macie konkurencję ;-)

drzewko dziękuję :-) też bardzo lubię bo z charakteru pasujemy do siebie. takie moje alter ego :-)

a katar filipka nie alergiczny? my teraz dostaliśmy dla zośki ketotifen i po raz pierwszy coś sie ruszyło. zagęscił się i zmniejszył. i skóra jakby lepsza. bo po zyrtecu to żadnej zmiany na lepsze nie było... a katar nam się ciągnie od połowy września.

ja też nie byłam na żadnej imprezie przedszkolnej. ale zaraz andrzejki, mikołajki... może nam się uda wybrać.

a zapomniałam sie pochwalić ze zośce ząb wyszedł :-) we wtorek wieczorem kręciła się popłakiwała i nie mogła spać. poszłam do niej i smarując dziąsełka zelem wyczułam ze nareszcie! zawołałam jaśka, obejrzeliśmy w zachwycie a zośka odłożona do łóżeczka od razu zasnęła. chyba chciała zeby podziwiać :-)

to idę spać :-) dobranoc. kolorowych kredków jak mowi tymek :)

Witam!
własnie tworzę program na potrzeby moich dodatkowych zajęć i szukam szumu wiatru ...i nic :szok: chyba wyjde na balkon i nagram,akurat u nas pieknie wieje.
Ooo Tusiekn to by mi nagrała halny,ale cos zniknęła ;-)
Drzewko teraz proszę nie kupuj żadnych różowych sukienek typu księżniczka Aurora, Nadia bardzo koniecxznie chce taką :-D;-)

Dzien dobry,
Kasiek ja to na dzien dzisiejszy moge ci nagrac, ale odglos stukajacego deszcze o parapet;-)
Ponoc w tym tygodniu ma sypac:tak:
Efunia no to teraz bezwzglednie kojarzyc mi sie bedziesz z moja przyjaciolka:tak:
Mala Zuzia slodka przedszkolanka, a Ty czesciej zagladaj.
Dzieciaki juz wasze napisaly listy do sw.Mikolaja?

reklama
dzień dobry

tusiekn
mogę i ja być twoją przyjaciółką :-) tymek list napisał wczoraj. ucieszył się gdy zobaczył ze dziś go nie było za to była... czekoladka. jaki miły święty mikołaj. zabrał list i zostawił czekoladkę. heh...

u nas słonko przedziera się za chmur ale nie pada. podobno bardzo zimno ma być. poki co siedzimy plackiem w domu bo tymek na antybiotyku a zośka kaszle. jak nie katar to kaszel jak nie jedno to drugie i tak w koło macieju szpital w domu...

dziś już 6 razy czytałam "strażaka sama". jesli raz jeszcze go zobaczę zacznę krzyczeć. tymek najlepiej z całej opwoieści zapamiętał, ze norman łapczywie napił się oraz ze butelkja leżała obok kępy suchej trawy... wybiórcza pamięć jak widać :-D

Do góry