reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam
Czy wy tez macie lenia? Normalnie nic mi sie nie chce, albo pogoda tak na mnie dziala.
Mala to zdrowia zycze Zuzi, z czego to sie bierze?

Tusiekn - ja tez mam lenia, ale postanowiłam się nie poddawać i sprzątnęłam dziwne szpargały w szafie, uporządkowałam ksiązki, wyprałam3 pralki brudów, uprasowałam wszystkie zaległości, pozmieniałam pościel i uzupełniłam pamiętniki Natalki i swój. Chyba tyle... ;-) A, no i obiad zrobiłam....i łazienkę umyłam też...

Witam!
Magduś,no to masz parę !!! bys mogła z rozpędu wpaść do mnie i trochę ogarnąć?;-)
Mała,wspólczuję.zdrowia życzę Zuzi

a do nas się goście zapowiedzieli do piątku .:baffled:

Dzień dobry!

Magdusiek Ty to nazywasz leniem? Ciekawe co jesteś w stanie zrobić jak masz pawera!?!?!
Przyłączam się do propozycji Kasi, może tak rozpędem i do mnie wpadniesz i trochę porządków zrobisz? ;-)

Tusiekn ja nieustającego lenia mam już od jakiegoś czas, bliżej nieokreślonego ;-)

Kasiek a Ci goście to źle, czy dobrze że się zapowiedzieli?

nie no, chodzi o to, ze ja się leniowi nie poddaję. Ale zaraz mnie szlag trafi, bo w międzyczasie do domu wpadł Kamil... i w zasadzie nei widać, ze sprzątałam.

Dobry wieczór. Mała a co się Zuzi znowu przypętało? Kasiek, coś przemęczenie z ciebie bije. Kiedy ferie? Jak Magdusiek ma lenia, to i tak ma powera - taki nasz charakterek forumowy. A później się dziwi że Natalka do późnych godzin nocnych pomyka... Ja też bym chciała mieć lenia ale nie da rady, trzeba robić. Dzisiaj byliśmy z Filipem na rehabilitacji, bo preferuje jedną stronę i główka mu się po tejże stronie spłaszczyła. Ćwiczył pięknie i byliśmy normalnie dumni z niego. A Weronisia nie do opanowania jak zwykle ale też kochana. :)I tyle w skrócie

reklama
Drzewko dobrze że tak szybko trafiliście na rehabilitację, główka jeszcze mięciutka, więc uformuje się ładnie! Gratulacje dla dzielnego ćwiczącego! Gdzie chodzicie? Do Międzylesia?

Do góry