reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Tusiekn - ja tez mam lenia, ale postanowiłam się nie poddawać i sprzątnęłam dziwne szpargały w szafie, uporządkowałam ksiązki, wyprałam3 pralki brudów, uprasowałam wszystkie zaległości, pozmieniałam pościel i uzupełniłam pamiętniki Natalki i swój. Chyba tyle... ;-) A, no i obiad zrobiłam....i łazienkę umyłam też...
od piątku miało być...Witam!
a do nas się goście zapowiedzieli do piątku .
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Magdusiek Ty to nazywasz leniem? Ciekawe co jesteś w stanie zrobić jak masz pawera!?!?!
Przyłączam się do propozycji Kasi, może tak rozpędem i do mnie wpadniesz i trochę porządków zrobisz? ;-)
Tusiekn ja nieustającego lenia mam już od jakiegoś czas, bliżej nieokreślonego ;-)
Kasiek a Ci goście to źle, czy dobrze że się zapowiedzieli?
Magdusiek Ty to nazywasz leniem? Ciekawe co jesteś w stanie zrobić jak masz pawera!?!?!
Przyłączam się do propozycji Kasi, może tak rozpędem i do mnie wpadniesz i trochę porządków zrobisz? ;-)
Tusiekn ja nieustającego lenia mam już od jakiegoś czas, bliżej nieokreślonego ;-)
Kasiek a Ci goście to źle, czy dobrze że się zapowiedzieli?
drzewko
Fanka BB :)
Dobry wieczór. Mała a co się Zuzi znowu przypętało? Kasiek, coś przemęczenie z ciebie bije. Kiedy ferie? Jak Magdusiek ma lenia, to i tak ma powera - taki nasz charakterek forumowy. A później się dziwi że Natalka do późnych godzin nocnych pomyka... Ja też bym chciała mieć lenia ale nie da rady, trzeba robić. Dzisiaj byliśmy z Filipem na rehabilitacji, bo preferuje jedną stronę i główka mu się po tejże stronie spłaszczyła. Ćwiczył pięknie i byliśmy normalnie dumni z niego. A Weronisia nie do opanowania jak zwykle ale też kochana. I tyle w skrócie
reklama