reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzięki dziewczyny za troskę! Kochane jesteście!!!!
Ja właśnie mam nadzieję, że jest tak, jak pisze Tusiekn, że w czasie snu spłynęła mu wydzielina z nosa i dlatego zwymiotował 1x, bo od rana ma już tylko katarek (pieszę katarek po wodnisty i przezroczysty). Może suche powietrze u teściowej w tym bloku było??

reklama
Doxa moze tesciowa miala za duzo nagrzane kaloryfery.? My praktycznie nie grzejemy a jak u pradziadkow jestemy a to starsi ludzie to grzeja na fulla i my wychodzimy z zatkanymi nosami. Wiec wiesz wszystko mozliwe a moze katar dopiero sie robi. A nie kaszle? Zdrowka zycze.
Jje ale zmeczona jestem, napilabym sie wina a tu ni ma.

witajcie kochane!
magdusiek nie a co z tą reklama piszesz - bo ja jak zwykle nie doczytałam, ja pisałam o reklamach dot. wpływu na dziecko.
Doxa - dobrze ze Olinek juz lepiej i trzymam kciuki za zdrówko

Byłam dzisiaj u dr gina - potwierdza chłopaka i mówi że jest super - więc ciesze sie bardzo, żelazo nie spada to tez dobry znak. Jutro mam Andrzejkowa imperze w mojej dzieciakolandi - juz mnie skreca na sama myśl ale przeżyję byle do ferii, w pracy ploty ze ja niby juz od grudnia nie pracuję bo przeciez w ciązy jestem i co do pracy mam niby chodzić - normalnie ewenement.
A rodzice moich dzieci robia zakłady kto weźmnie klasę - mówie wam cyrk na kółkach.
Pozdrawiam

Tusiekn nie, poza katarem nie ma innych objawów, nie kaszle. W dzień był może trochę ciepły, nawet nie mierzyłam temperatury, unormowało się. Za to jak dzielnie się inhalował, aż miło było popatrzeć! Zobaczymy jaka będzie nocka! Oby dobra, bo na jutrzejszy dzień mam plany, miłe plany ...

Anna super że wyniki nie spadają i że synek zdrowiutki! A w pracy to faktycznie masz wesoło, ach ludzie ...

Chlebek,mniam,też bym zjadła :tak:
Popołudnie spędziłam na poszukiwaniu czapki dla Mateusza. Wełnianej z daszkiem o odpowiednich parametrach.Trudno było,ale udało sie w skeytowym sklepie ,zamówilismy także spodnie jako prezent na mikołajki . :-)

Witajcie!

Kasiek chlebek wyszedł pychotka! Do tego zrobiłam pastę z makreli wędzonej! Pasty co prawda już nie ma, ale chlebek jeszcze jest - ZAPRASZAM!!!!

Z Olim jakby lepiej, dzisiaj jedzie do babci, zobaczymy w jakim stanie wróci?!? Martwi mnie jeszcze jedno. Robi luźne kupki, wręcz wodniste, ale tylko 1 dziennie! Nie wiem co z tym zrobić! Bo biegunka to nie jest, ale też nie normalna kupka. Wiecie co to może być??? Vertigo masz jakiś pomysł?

Dzien dobry,
Ale mi dobrze, pije kawe i dzisiaj jakas pyszna mi wyszla.
Doxa super, ze Olinek ma sie lepiej a kupki moze przy przeziebieniu? Jak nie biegunka i tylko jedna mysle ze nie masz sie co martwic.
Doxa narobilas mi smaka na chlebek, ja zawsze piee buleczki ale z tego ciasta mozna tez chlebek wiec moze tym razem zrobie.
Kasiek dobrze, ze znalazlas w koncu czapke z odpowiednimi parametrami:-) a ja wczoraj sobie kupilam pizame tez z odpowiednimi parametrami;-)
Dobra zmykamy na zakupy zaraz.

reklama
Do góry