reklama
drzewko
Fanka BB :)
Luszka ja też się cieszę że Natalce lepiej. U nas pracowity weekend. Mieliśmy chrzest Filipa. Uroczystość była przepiękna. Fruwałam ze wzruszenia. Później wrzucę zdjęcia. Impreza (jednak w domu - ale taka fajna pani gotowała...) trwała dwa dni. uff.. kasiek74 ja już po k.
tusiekn
Dzien dobry,
A ja z druga kawa i andrucikami:-) mniam
Luszka niech Natalka zdrowieje a Adasie nic nie zlapie.
Drzewko koniecznie zdjecia pokaz. A jak Weronika, chodzi w koncu do zlobka czy zrezygnowaliscie?
Faktycznie jakos tu pusto ostatnio.
A ja z druga kawa i andrucikami:-) mniam
Luszka niech Natalka zdrowieje a Adasie nic nie zlapie.
Drzewko koniecznie zdjecia pokaz. A jak Weronika, chodzi w koncu do zlobka czy zrezygnowaliscie?
Faktycznie jakos tu pusto ostatnio.
Doxa
Witajcie!
U nas tradycyjnie weekend wypełniony po brzegi - nadrabiamy zaległości towarzyskie! A i dzisiaj mieliśmy z Olim przemiłych gości!
Drzewko tak mam motorolę, K1, tę co chciałam i jak narazie jest SUPER!
Anna miło że zajrzałaś! Oj tak, dawno nie miałyśmy okazji porozmawiać! Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze! Odzywaj się częściej!!!!!
Magdusiek nowny temat pracy bardzo ciekawy!! Oby promotorka się zgodziła!!
Kasiek74 ciekawie brzmi opis Twojego wyjazdu do Bydgoszczy oraz perspektywa kolejnych! Vertigo już pewnie zaciera ręce!!
Tusiekn nie ma to jak dyplom w kieszeni! Jeszcze raz gratuluję!
Vertigo a to Ty chińsi też znasz?
Luszka zdrówka dla Natalki! A z pieluszkami faktycznie musiałaś być nieźle zakręcona! :-)
Drzewko cieszę się że chrzest i chrzciny udały się! Koniecznie wrzuć zdjęcia!
U nas tradycyjnie weekend wypełniony po brzegi - nadrabiamy zaległości towarzyskie! A i dzisiaj mieliśmy z Olim przemiłych gości!
Drzewko tak mam motorolę, K1, tę co chciałam i jak narazie jest SUPER!
Anna miło że zajrzałaś! Oj tak, dawno nie miałyśmy okazji porozmawiać! Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze! Odzywaj się częściej!!!!!
Magdusiek nowny temat pracy bardzo ciekawy!! Oby promotorka się zgodziła!!
Kasiek74 ciekawie brzmi opis Twojego wyjazdu do Bydgoszczy oraz perspektywa kolejnych! Vertigo już pewnie zaciera ręce!!
Tusiekn nie ma to jak dyplom w kieszeni! Jeszcze raz gratuluję!
Vertigo a to Ty chińsi też znasz?
Luszka zdrówka dla Natalki! A z pieluszkami faktycznie musiałaś być nieźle zakręcona! :-)
Drzewko cieszę się że chrzest i chrzciny udały się! Koniecznie wrzuć zdjęcia!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
o rany, dzień dobry
ale intensywny dzień dzisiaj, rano Natalia miała zajęcia, póxniej byłysmy w gosciach, Natalia usnęła w drodze powrotne, przebudziła się na chwilke w domu, przytuliła i usnęła dalej. Ciekawe ile pospi.
Gratuluję chrzcin, imprez, gości, życia itd. wszytskim ogólnie bo mi się pitoli co komu ;-)
ale intensywny dzień dzisiaj, rano Natalia miała zajęcia, póxniej byłysmy w gosciach, Natalia usnęła w drodze powrotne, przebudziła się na chwilke w domu, przytuliła i usnęła dalej. Ciekawe ile pospi.
Gratuluję chrzcin, imprez, gości, życia itd. wszytskim ogólnie bo mi się pitoli co komu ;-)
Magduś,niestety w temacie Twojej pracy nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Niestety nic nie kumam z takich rzeczy. Ja jak koń tylko w jednym kierunku ;-)
Doxa, zapewne dziesiejsi goscie przemili ;-)
Drzewko,dawaj zdjęcia. Mam nadzieję, że choć na jednym bedzie fruwające Drzewko ;-)
Doxa, zapewne dziesiejsi goscie przemili ;-)
Drzewko,dawaj zdjęcia. Mam nadzieję, że choć na jednym bedzie fruwające Drzewko ;-)
drzewko
Magdusiek a chodzi o taką "ukrytą" reklamę jak np. to że w "twarzą w twarz" wszyscy używają motoroli (wyczulona jestem czy co??Doxa la,la, la, la) i jeżdżą jedną marką samochodu?? czy o reklamę innego rodzaju, a może o bloki reklamowe w przerwach??
kasiek74 będzie fruwające drzewko bo sie cały czas lekko unosiłam nad ziemią na bank to czułam
kasiek74 będzie fruwające drzewko bo sie cały czas lekko unosiłam nad ziemią na bank to czułam
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzrewko - własnie o takie product placement i o inne, skąd sie bierze, jak uzywa i jak wpływa itd. Myślałam o tym, bo to mam na bieżąco i łatwo będzie mi o tym nawijac, a niestety nie mogę nawijać o kalendarzówce, umawianiu, układaniu i produkcji, bo to nie ejst szkoła filmowa ;-) Tak to jest gdy się zmienia zawod zanim się skończy studia ;-) Ja teraz z reklamą jako taką nie mam do czynienia, ale chcę to jakoś powiązać z tym co robię,żebym o czymkolwiek mogła gadać, bo umowmy się, tego czego się ucvzylam to ja raczej nie pamiętam ;-)
Rany, chyba zacznę negocjowac plakat w ubikacji....
Rany, chyba zacznę negocjowac plakat w ubikacji....
reklama