reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

traktowała wszystkich z góry, rozkazywała mojej mamie, i ogólnie kilka textów o siedzeniu z Zuzią, zmywaniu naczyć w poniedziałek po imprezie...

reklama
Mała, ryczeć nie ma co. Zastanów się jak rozwiązac problem, bo tak to wiesz, ani Tobie nie lezy ani teściowej.

A tak w ogóle to cześć.
Magda25 wszystko będzie dobrze. I masz racje lepiej iść prywatnie ale jak najwcześniej. Dużo zdrówka dla Marysi.
Magdusiek grzane wino... mniam. Od razu mi na myśl przychodzi Toruń, "Piwnica pod Aniołem" i winiarnia...Eeeech
Mała współczuję teściowej...

Mała zgadzam sie Magdusiek może lepiej ograniczyć te kontakty. Trzymaj się...

pedzę bo "Dadam" woła ;-)

nie chce już wiecej pisac bo zaraz was zanudze

luszka nasze kontakty są juz ograniocze na maxa! ona siedzi z Zuzią tylko! i nie widzimy sie wiecej! ale to za dużo!

Mój ludek się ubrał, przytaszczyła bluzke z kotkiem, mówie, weź włóż coś z długim rękawem, bo jest za zimno to grzecznie odłożyła do szafy tę z kotkiem i ubrała z pieskiem, ale fakt, z długim ękawem. Poszła po spodnie, włożyła jedne, za duże, zdjęła, schoała, włożyła drugie, matko, keidy te dzieci tak urosły????

reklama
Mała, trzymaj się, a siedzenie z Zuzią to wiesz, łatwe nie jest. Widze po sobie :-) Więc moze to czepianie się to powód zastępczy? Bo teśicowa czuje, ze wymięka z Zuzią mimo, z e ja kocha i życzy jej jak najepiej i chciałaby się nia zajmowac?

Do góry