reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa - jeśli chodzi o Paulinkę to niekoniecznie mi na to pomoże, raczej myślę o czasie dla siebie, takim specjalnym.
Ja też licytuję jedną fioletowa sukeinkę, więc moze olejcie fiolety na jedną dobę, co? Bardzo Was proszę, bo moje konto ledwo zipie...
Rany, ale jestem zmęczona... masakra.

Widziałam Natalkę Magduskową w TV jak pięknie gra chłopczyka :tak: Brawo :-)
Kasiek gratuluję zakupu kurteczka cudna. Nadulka na pewno ślicznie będzie wyglądać.

Wcześniej sobie obejrzałam "Cinema Paradiso" na poprawę jesiennego nastroju i mam ochotę sobie jeszcze raz włączyć ;-) uwielbiam ten film po prostu.

dzień dobry.
Kasiu korzuszek jest śliczny, ładniejszy od tej fioletowej w 100%! ;-)
magduś ja sobie daję spokój z fioletową, ale tylko fioletową! :tak:
i znów nie widziałam Natalkowca!

ale wczoraj mieliśmy dzień... mąż jechał służbowym samochodem i odpadło mu koło uderzając w drugi samochód. Na szczęście nikomu nic się nie stało, ale facet zaczął kombinować, wymyślać więc Konrad wezwał policję. A obrysowało mu drzwi.

Dzień dobry
Mała, dobrze, ze nikomu nic sie nie stało.
Rany, widzę, że powinnyśmy uprzedzać się kto co licytuje ;-) hihi, albo zawody zorganizowac.
Kupiłam niedawno Natalce kieckę na allegro, taką bardziej strojna, Kamil był w szoku jak ja zobaczył, ze za 20zł, że fajna. A Natalia jak ją zobaczyła to aż nie umiała słowa wypowiedzieć, chyba jej sie mocno spodobała :-)

Dzień dobry!

Dzisiaj swoje święto obchodzi Mikołaj Anny! Wszystkiego naj, najlepszego!

Kasiek korzuszek śliczny!

Magdusiek no wiesz jak potrzebujesz wypoczunku i czasu dla siebie to oczywiście SPA, daj znać kiedy się wybierasz może się przyłączę!!!

Doxa - ja chyba wyjazd zorgznizuję, bo przyjamnneij z 5 mi mówiło, ze chętnie się ze mną wybierze :-)
Zdjecie będze po urodzinach, bo sukienka dynda sobie u moich rodziców na suszarce. Sporo mniej balowa niż ta "weselna" ale daleko jej do sztruksowej czy innych :-)

Jeju, musze wyjśc już, a tak mi sie nie chce podnieść...

reklama
Vertigo paznokcie superowe!! i fioletowe! ;-)

Doxa, magdusiek uciekać do SPA! Wracać rzeźkie i pełne energii!!

matko jak mnie by się przydało SPA! Z przemęczenia, niewyspania puszczają mi nerwy i wyżywam się na coniektórych...

Do góry