reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,
Drzewko, gratulacje... domyslam sie, ze wszystko w najlepszym porzadku, skoro juz jestescie w domu... ciesze sie...

Luszka, dopiero zajrzalam do galerki.... slodkie dzieciaczki...

ja mam dzis urwanie czapki po pracy, nie wiem, musze sie jakos z Kamilem podzielic... na 16 do chirurga z Krystianem, na 19 gosciu przychodzi okna mierzyc, a o 18 zaczynaja mi sie zajcia z "rodzicielstwa", i jeszcze musze fuche skonczyc... za to w pracy bede siedziec jak kolek, bo na nadmiar zajec nie narzekam...
...chyba, ze na wagary pojde... o, to jest mysl...

reklama
witajcie,
Drzewko witamy Filipka! wielkie gratulacje dla dzielnej mamusi! Pewnie umowy już tłumaczysz? Przyznaj się! ;-)

Teddy czemu do chirurga? co się stało Przystojniakowi?

Luszka
Ty mi nie mów o dentyście, dopiero co zaleczyłam całą szczenę i cos mnie ząb (którego leczyłam kanałowo) zaczyna pobolewać.
My wczoraj w parku byliśmy, Zuźka się wyszalała, a później padła w aucie, więc tatuś przy lesie stanął i na grzyby wyfrunął, a Zuźka i tak dalej spała, i obudziła się w domu o 18.45! hmmm

Witam,
I nie mowilam, Tusiek ma katar:wściekła/y: Dosyc ze zeby to katar go meczy.
Magdusiek jaki podawalas syrop Natalce jak byla ostatnio przeziebiona?

Mala, nic sie nie stalo... Krystian ma od urodzenia wystajacy pepek, pediatra mowila, ze to moze byc lekka przepuklina i ze do 2 lat powinna zniknac, nie znikla wiec idziemy do chirurga...

Tusiekn mam nadzieję, że katarek szybko przejdzie. Zdrtówka dla mojego zięcia!

Teddy moja chrzesnica też ma taki pępuszek, ale pediatra powiedział, że nie ma się co przejmować. :confused:

Dzień dobry
Tusiekn - przywieziony ze Szwajcarii, akurat tego u nas nie ma, nawet w aptece szwajcarskiej, więc nie bede Ci podawała nazwy, bo to nie ma sensu. A na przeziębienie dostała też eurespal.
Luszka - tez kiblowałam do nocy przed telewizorem :-) Z tegos amego powodu co Ty :-)
Teddy - no to Kamil będzie miał dośc zajęty wieczór ;-)

Mala, bo to moze byc tylko ksztalt pepka, ale co mi szkodzi sprawdzic...

Magdusiek, nie tylko wieczor, caly dzien w sumie... wlasnie wrocilam do domu, spuscilam na siebie zaslone niewidzialnosci i pracuje... powiedzialam, ze jak mi nie beda przeszkadzac to do lekarza pojdziemy wspolnie, a jak nie, to pojedzie sam, i mierzyc okna tez... ale podzial i tak ja musze zrobic, bo tylko ja w tym domu mam troche wyobrazni... :-)

Witam,

drzewko, ogromne gratulacje i usciski! Mlodej Mamie zyczymy cierpliwosci, a Synkowi zapalu w poznawaniu swiata :-)

mala, a co Ty sie moja fizycznosc martwisz? ;-) zabki biale, chociaz nie takie 'swiecace' jak na poczatku. paznokcie zrobione. bez kwiatkow tym razem...

a ja sobie wlasnie przedluzylam umowe o prace. smiesznie, bo sama sobie to wszystko przygotowuje... nastroj mam niezly :-D kupilam sliczne botki :tak:w ramach rozrywki po "Katyniu", ktory mnie jednak przygnebil. pierwszy raz widzialam, zeby ludzie z sali kinowej wychodzili w ciszy... robi wrazenie- magdus- gratulacje dla Kamila. uwazam, ze film zobaczyc trzeba. a dla mnie w ogole ma wymiar bardzo osobisty, bo brat mojej babci tam zginal...

fonko fieci- jak milo :-D

reklama
a ja się właśnie dowiedziałam że cały tydzień jestem bez samochodu... zaje... ciekawe jak się do pracy i z pracy dostanę... jesczze jutro Zuźka do mojej mamy ma jechać.

Do góry