reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witajcie. no to Filip już jest :-):-):-):-):-). Magdusiek celowałam na sobotę (najlepsze życzenia!), wyszło w piątek o 15.07. Mały urodził się z wagą 3200, i 54 cm. Jutro więcej. całuję i ściskam. drzewko.

reklama
Drzewko - kochana!!! Najlepsze gratulacje! Tak sobie myslałam, ze skoro Cie nie ma to Ci głowy zawracać nie będe b o Was więcej juz na bank :-)

Drzewko gratulacje dla obojga rodziców!!!!:-) i z niecierpliwością czekamy na relację!! mam nadzieję, że poród był naturalny jak sobie marzyłaś!! GRATULACJE!!!

Drzewko kochana wielkie gratulacje!!! a jednak Filip a nie Gerwazy:-) To juz wszystkie poki co rozdwojone?
Kasiu mnie tez brakuje konsekwencji a wlasciwei czasu, dlatego jak zalatwie swoje sprawy powiedzialam ze biore sie za Tuska;-) Teraz nie chce mu odbierac smoka bo wychodza zeby i widze ze na noc przy zaspianiu przynosi mu ulge:confused:
Jak Tusiek nie bedzie mial kataru to bedzie dobrze, bo tesciowa troche przesadza a ja jestem strasznie uczulona co do ubioru Natka.

Magdusiek piatki? U Natka przebija sie druga piatka na dole, u gory zaczynaja juz schodzic. I o dziwo daje sobie wkladac moje paluchy zebym mu masowala. A Natalka jak to znosi, jest marudna?

Tak, piatka, górna lewa. Natalia nei ejst marudna, wkłada palce do dzioba i to na tyle, stąd się domyśliłam i poprosiłam ją dziś, zeby pokazała dzioba :-)

Drzewko wielkie gratulacje :-):-):-) a myślałam dziś o Tobie że pewnie plum zrobiłaś bo sie nie odzywałaś. Pokaż nam Filipka jak będziesz mieć chwilkę. Ładne imię wybraliście dla synka :tak::tak:

reklama
Magdusiek Natalce z kolei trójki na dole idą tzn jedna sie już przebiła a druga idzie chyba. chciałam jej sprawdzić ale mnie uciachała w palec. W sumie nie ma sie co dziwić - mało kto lubi jak mu sie w dziobie grzebie ;-)
Apropos chyba muszę przeprosić sie z dentystą bo coś mnie zębiska pobolewac zaczeły.
Chciałam sie jeszcze usprawiedliwić że moge sie nie pokazywać kilka dni bo mamy gościa - Jarka siostra przyjechała do nas, więc czasu będę mieć mniej.
Dobra zmykam spać bo znów będe jutro nieprzytomna. Powinnam już dawno iść ale miałam cotygodniowy seans "Gotowych na wszystko" - po prostu uwielbiam ten serial.
Dobranoc.

Do góry