reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzień dobry w kolejnym weekend! :-(
magdusiek najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń, powodzenia z mieszkankiem i paniami w dziekanacie!
Kasiu z tą ciążą to żart! ;-)jeszcze trochę. :tak: ale zdjecia to nie zart.

no i moje dziecko postanowiło: nie śpię w dzień! hmmm Za to chodzi spać po 20. CZy któreś dzecię też już nie chce spać w dzień jak moje?
wczoraj pojechałyśmy do Natalki dopiero o godz. 18, ale było radości i pisku jak się zobaczyły. :-D tęsknią za sobą, Natalce chyba jest troszkę ciężej bo gdzie się nie ruszy w swoim domu to wszystko przypomina jej Zuzię. A Zuzia w powrotnej drodze oczywiście padła. Dziś jedzie znów, bo muszę wkońcu trochę dom ogarnąć (żeby zdjęcia móc zrobić :-p), amężuś coś na podwórku ma robić.

reklama
Witam!
Luszka, każda z nas nie do końca jest konsekwentna, no w końcu to nasze dzieci:-) konsekwentna to ja mogę być 100% w pracy;-)

MAGDUś 100 LAT W DNIU URODZIN!!

Drzewko
rozumiem dzis rodzi Michałak juniora?:-)

witam,

z tego co widze wszystkie dzieciaczki robia cyrki ze spaniem, Krystian tez, glownie wieczorem... widocznie tak musi byc... trudno...

Magdusiek, najlepszego!!!

ja sie nie bede zaslaniac brakiem czasu... po prostu nie jestem w nastroju na radosne ploteczki, a wylewac sie tez nie mam checi... pokomplikowalo mi sie i tyle...

marze o czerwonej torebce z KappAhla... bedzie idealnie pasowac do czerwonego plaszczyka, ktorym probowalam poprawic sobie humor... bez torebki nie pomaga...

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Duralexowej Nicolki. :-):-)
Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom

Dobry wieczor,
Wszystkiego najlepszego Magdusiek i najlepsze zyczenia dla Nicoli. Duzo, duzo zdrowka.
Jestem juz tak zmeczona, nie pamietam ile sklepow dzisiaj odwiedzilismy a tu jeszcze kapiel. Chyba padne razem z Tuskiem.

reklama
Hej
Dla NIcolki wszystkeigo najlepszego!

A my dopiero dotraliśmy do domu, Natalia zasnęła w samochodzie, ale obudziła sie gdy naiwan wtykałam ją do łózeczka zamiast położyć na dużym łozku... no i gada jescze z Kamilem, a ja odpadam powoli.
Dzięki za wszystkie życzenia, niezmiernie mi sympatycznie je czytac :-)

Teddy - to kup te torebkę! A z nastrojem wiesz, mam andzieje, ze niedługo się poprawi.

Do góry