reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Godzina 20 i 28 na termometrze!
Ja jutro jak Doxa, na zamknięty plac zabaw z Nadią pojadę. Tym bardziej, że otworzyli nowy więc obejrzymy!
Właśnie mąż zrobił mi przyjemność i kupił koncert dvd Dżemu z przystanku Owsiakowego!

Teddy, a co na tę zmianę Krystian?

Kaszu, ślicznie wyglądacie i Ty i Laurka!

reklama
Kaszu - zdjecia fajne, Laurka słodka, ale zgodze się z Teddy, Laurka niewiele się zmienia poza tym, ze rośnie, już dawno wyglądala dorośle ;-)

Natalia dziś była na "klimatyzowanych" zajęciach, ale popołudniu poszła na spacer, ona w ogóle ma niezły power, czasem chciałabym miec tyle siły co moja córeczka.

W galerce byłam, Laurka faktycznie już dawno była do siebie podobna, śliczne ma oczy!

Teddy na łyso?? Olemu też się wizyta u fryzjera należy (mi z resztą też!), ale nam jakoś nie podrodze ;-)

dziendoberek... :-)

Doxa, nie na lyso, tylko na rekruta... ;-)
wiesz, dookola glowy tyci-tyci i troche na czubku, zeby bylo wiadomo gdzie czapke zakladac... ;-)
jak mi sie uda przeslac z telefonu na maila, to wrzuce, bo mu pstyknelam dzis rano...

ja dzis mialam fatalna noc, jakies gorace febry mnie trzesly... nie umiem tego nawet opisac, bo mi sie po raz pierwszy zdarzylo, ale to cholernie nieprzyjemne...

witam,
już upał, a co dalej będzie. Wieczorem wstwiałm wiatrak koło łóżka(mąz liczył pewnie na co...) i sie pieron spalił! i tyle sobie dogodziliśmy! :-(
Zuzia znów cała ssypana! ja już sił nie mam. Zdążyliśmy jesczze szybko do lekarza. Znów zyrtec, + tym razem wapno + lacoid
i biegunkę wczoraj miała dwa razy.
No więc moja koleżanka miała cesarke pod narkozą (z zalecenia). Połozna powiedziała im, ze mają synka. Później przysżła ich znajoma położna i zapytali jej jak mały się czuję, a ta wtedy zdziwienie, "przeciez ty masz córkę"!!!
ja miałam cc ale nie pod narkozą więc wszystko widziałam (w lampach nad stołem operacyjnym wszystko "pieknie" widać), i od razu Zuzię mi przytulili do twarzy i pupę jej pocałowałam. :-)

Kasiu daj znać jak koncert koniecznie! :tak:

Laurka śliczna jak zawsze, a jka ona się wdzęczy do aparatu! :-D

a nasz Prezes rekrutem?! hi hi przystojniak jak zawsze!!!:tak:

fotki z Rodos by sie obejrzało... ;-)

reklama
no bez przesady... wcale sobie nie pomyslalam, ze sobie z wiatrakiem dogodziliscie jak maz sie spalil... wcale a wcale... :-D

lacze sie w oczekiwaniu na fotki z Rodos.... ;-)

Do góry