reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Weronika często nie choruje to raczej mąż częściej, a ona czasem od niego łapie, często ma za to katar alergiczny (na co nie wiem ale chyba jak coś pyli), wtedy dwa dni claritiny i po katarze. Teraz też od niego załapała.

Magda - to dobrze :-) Tzn źle, ze łapie, ale dobrze,z ę nie sama z siebie. A może Męża wyślij na badania ;-)
Syla - gratulacje dla Oskara!!!

syla, niestety za bardzo wychodzic o tej porze to ja stad nie moge... tzn. tak, zeby na zakupy czy cos- wiesz pracy poczatki.;-) gratulacje dla Oskara! ciekawe czy Iga tez talent po Tobie odziedziczyla.

Magda, lepiej by bylo, gdyby w ogole nie chorowala...

mądra babo gratulacje dla Oskara! utalentowane to Twoje dziecię! :tak:
Magda dzięki wielkie! już czytam...
Vertigo tylko się cieszyć!

a mnie dziś jeszcze pogrzeb czeka, a mąz pojechał 130 km po murarza bo nam aktualny zawalił!!! Teraz powinny paść brzydkie słowa...

no i masz. są wakacje i oczywiście warsztatów teraz nie ma! nawet kompetentnej osoby, która cokolwiek powiedziałaby na ich temat. :-(

Ale w W-wie nowe ruszają tez jakoś od połowy września... wiesz, każdy ma jakiś urlop i uczestbnicy też, a tego ne da sie prowadzić tak, ze na 10 osób raz przychosdza 4, raz inne 4 itd.

szkoda bo ja od wrzesnia raczej nie bardzo dam radę, tym bardziej że widze , ze u nas nie ma wartszatów tylko w Strarchowicach, 30 km ode mnie. :no:

czesc babeczki...

ale sie u Was dzieje... nie nadazam... :-)
zdycham na zeba, ale juz tym razem pojde do dentysty, znalazla takiego co niegrogo usypia wiec moze nie zejde... tylko najpierw musi przestac bolec

Magda, Luszka... Wy juz sie prawie rozdwajacie... jejku, jak ten czas zlecial...

Syla, gratulacje dla Oskara, po madrej babie to i madre dzieci... ;-)

Mala, mi te warsztaty b. polecala kumpelka, ktora pracuje w poradni... u nas one sa semestrami, czyli 2 razy do roku, ale ze chetnych jest duzo wiecej niz miejsc wiec wypada sie zapisac sporo wczesniej... ja sie zapisalam w maju na wrzesien... nie dzwonia, wiec nawet nie wiem czy sie zalapalam, a nie chcialabym korzystac ze znajomosci

reklama
Do góry