reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy - warsztaty naprawdę pierwsza klasa, każdy powinien je skończyć, a inektórzy nawet raz na dwa lata odświeżać ;-)
jeju, no znowu paskudnie jest.. najbardziej nie lubię takiej nijakiej pogody... Natalia chciala do kota i pociągu isć,a tu guzik... chyba, ze poxniej.

reklama
a z zębem to wciąz o ten sam zab chodzi? kurcze, weź go jednak zrób, bo wiesz, poxniej afera będzie.

ten sam... on mi tak raz do roku daje znac o sobie jak uszkadzam niechcacy nerw... ale juz sie zawzielam i go zrobie...
...i to jest tak na potwierdzenie, ze dzieciom zawsze nalezy mowic prawde... bo ja sie boje panicznie dentysty wlasnie dlatego, ze mnie tam ciagle oklamywali ze nie bedzie bolec, a bolalo i to jak cholera... :-)

Oj, to faktycznie.
Ale wiesz, nie ma tego złego.. bo Ty Krystka nie okłamujesz ;-) Tzn nie twierdzę, ze nbez tego być Go okłamywala, ale tak masz dodatkowa wiedzę.
Rany, jak nic m się nie chce.
Mierze Natalce spodnie, kurcze, no, jak sa dobre na długość to spadają jej calkiem z tyłka. Nie wiem, chyba będzie wyląvznie w spodniczkach chodziła, bo na przykrotkie spodnie się nie zgodzę, strasznie mnie wkurza jak dzieci lataką w takich ni w pięc ni w dziesięć. Nadmienię, ze moja córka ma ukochane sopdenki dresowe własnie przykrótkie i wciąż kombinuje jak je włożyć, a mnie szlag trafia...

Szczupła jest. Wciaz chodzi w spodniach na 9-12 miesiecy i te leżą na niej naljepiej. No i latem pół biedy, am jedne dzinsy 3/4 więc czy to jest 3/4 czy ciut mniej nie ma znaczenia, ale jak jest taka pogoda jak dziś to awaria na całej linii. Spódniczki też ma pozwężane albo kupowane na mniejsze rozmiary, a sukeinki z zeszłego roku sa dobre.

Witam :-)

Magda dużo zdrówka dla Weroniki. A Ty sie trzymaj. :-) Kiedy masz termin?
Syla gratulacje dla Oskara. A co do Ciebie, to zgadzam sie z przedmówczyniami mądra baba jesteś :-)

Dziewczyny dzięki za komplementy, ale co do mnie to nie uważam sie za taki autorytet. Bo ani w pracy staż nie za długi (6 lat raptem), ani jako mama... poza tym praca to jedno a własne dzieci to inna sprawa - tak myślę. I chyba sprawdza sie powiedzenie że łatwiej sie "wychowuje" cudze dzieci....

Teraz siedzę sobie i słucham w Trójce koncertu z okazji 25-lecia Kultu i....
dobrze mi...........:-):-):-):-):-):-)

magdus, to ile ona wazy?? Tolcia tez jest szczupla, ale w 9-12mcy to juz jest wbita. na pupie ma je okrutnie opiete!

luszka, koncertu zazdroszcza. u mnie radia brak,a jak sobie uruchomie w internecie to tak siec obciaza, ze zaraz wszyscy biegaja, ze im kompy muli :eek:

reklama
Do góry