reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A wiecie, była u nas jakaś w pracy kilka lat temu wizytacja i jeden dostojny jegomość zobaczył w jedne klasie 2 chłopców z Downem i pyta sie czy to bracia, bo tacy podobni!:rofl2:

...ja wiem, nie wypada sie smiac (z dostojnego goscia rzecz jasna), ale nie moglam... :-D:-D:-D

ja generalnie nie mam problemu z Romanem, bo zgadzam sie z Syla... i mi doktrynerska literatura czy teoria kreacjonizmu nie przeszkadza... :-)
ale w tym konkretnym wypadku chodzi o zabieg ginekologiczny!!! myslicie, ze obeszlo by sie bez prezentacji zdjec czy filmow???

reklama
Misiu, to nie wymysl Romana. to juz przed Romanem bylo. u nas na religii (w 8klasie) pokazywali film z aborcji- zapis usg z zabiegu. wiec mozesz sobie wyobrazic jak to wygladalo.

co ciekawe, mimo dramatyzmu i w ogole nie zmienil sie moj poglad w tej sprawie... ale to temat na inna dyskusje

Odpadam... Natalia ani na chwilę nie połozyla się, ani przez chwilę nie była zmęczona, wstała koło 8:00... cyborg?

Ojej ale dzisiaj pusty wieczor na bb,

Mnie sie oczy juz strasznie kleja, wzielam sie twardo za pisanie mgr i juz wymiekam. Dobranoc!

hou hou hou... ;-)

a my wlasnie wrocilismy do domu... :-)
bylismy na Shreku, ja wczesniej na minizakupach (pizamkowych glownie), a potem pobylismy troche razem wsrod pieluch w Tesco.... ;-)
zmoklismy jak cholera, dziecie nam sie w miedzyczasie zasmiardlo, deszcz mi sie leje do chalupy bo musze wietrzyc, ale mi bosko... :-)

...hmmm... ciekawe jak wstane...

witam... :-)

wstalam... ale srednio...
musze czesciej wypuszczac sie z domu... nawet ze stekajacym chlopem, ale siem zrelaksilam... ;-)
...a teraz znow bede sie nudzic... albo wezme dzien wolny i skocze do Arkadii... ;-)

reklama
Witajcie!
Teddy udanych zakupów! Nie ma to jak z rana podjąć słuszną decyzję!

Oli wczoraj poszedł spać po 21:40, a dzisiaj rano biega już od 5:50. Chyba 8godzin z kawałkiem to chyba trochę mało jak na ten wiek?!?! Ile śpią wasze dzieci?
Jak ja tęsknie za jego spaniem ciągiem przez 11-13 godzin!!!!!!!!!!

Do góry