reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczyny - wielkie dzięki za porady w sprawie pralki suszarki itd, Kamil poprosił mnie, zebym w tym tygodniuw ybrała, nie wiem po co mam teraz wybrać, no ale ok, mpgę wybrać konkretne modele, a jak znam życie i siebie to i tak wszystko pozmniam we wrześniu albo październiku ;-)
Mała - ja mam czas pomiędzy zadaniami domowymi i pozadomowymi. Tzn laptop otwarty na bb, co jakis czas odświeżam, a generalnie robię całą resztę. Teraz własnie wstawiłam zupe i prasuję... bleee.

reklama
:-)Hejka!
JeJ to wy wszystkie w jednej miejscowosci mieszkacie?Napiszcie ktora gdzie!Ja jestem z Nysy Kolo Opola (opolskie) 14tego jade tam na wakacje na dwa tyg!!!!!!:-)
MALA26¬TAK A Z KTOREGO?Moj Beniaminek z 16tego...
A wiecie zyje nam sie tu dobrze za rodzinkatylko teskno zwlaszcza za pomoca babc przy bablu:tak:ale co tam ,a rodzilam w polsce wrocilam rodzic i po roku znow do anglii ale juz na dobre haha
Milego dzionka !!;-):-):-)

Witajcie!
Syla ja nie byłam na urlopie, a ostatnio też ciągle nie mogę się wyspać!

Magdusiek u nas podobnie ze spaniem. Nie mam pojęcia co się dzieje. Moje dziecko, które od samego początku spało w swoim łóżeczku, zasypiało samo itp. ostatnio nie do pozania!!! Wczoraj wieczorem uznał, że będzie zasypiał w naszej sypialni!

Olcia nie, nie my nie jesteśmy z jednej miejscowości, chociaż faktycznie jest nas kilka z Warszawy, Kasiek np. bywa w Warszawie i wtedy te co mogą pędzą na spotkanie z nią :-)

Mała ja ostatnio na nic nie mam czasu (a może ochoty ;-)) rozglądam się tylko i stwierdzam, że to i tamto trzeba zrobić :-) Wczoraj np. wstawiłam pranie, a dzisiaj rano byłam baaaaaardzo zdziwiona, że ono nadal jest w pralce!!!

Doxa, to trochę pocieszające że nie tylko ja tak mam z tym zmęczeniem:tak:

Ja właśnie ostatnio też chodzę jakaś zdegustowana, ponura i coś bym zrobiła żeby nie tracić dnia ale sama nie wiem o co mi chodzi (myślę o weekendach). Nie chce mi się chodzić do pracy:szok: Nie wiem co ze mną...no i jest jeszcze parę spraw, którymi powinnam się zająć ale jedyne co w tym kierunku robię to tylko myślę.

Tym bardziej to dziwne, że jestem dopiero co po urlopie.

Iga zrobiła się jakaś dziwna, nieposłuszna, piszczy, krzyczy, płacze, jest nie do okiełznięcia, w nocy również się budzi, wstaje z kurami..... Sama nie wie co by chciała robić, wszystko nie tak, bałagani jak nigdy dotąd, trzeba dużo samozaparcia żeby sprzątnęła (kilkukrotne powtarzanie). Odmawia różnych potraw, czasami nie chce mleka, albo zjada połowę....coś z tymi naszymi dziecinami się dzieje.

witam... :-)

Olcia, milo Was poznac...

Cukiereczku, udanego pierwszego dnia w pracy zycze... kolejnych rzecz jasna tez, ale pierwszy to zawsze pierwszy... ;-)
...oby tylko Tosia dobrze zniosla

wyjazd do dziadkow nam sie udal wyjatkowo... bylo bardzo milo, szczegolnie impreza czterojubileuszowa... :-)
Krystianowi podobala sie podroz pociagiem, mi mniej... a juz jak dziadek nas odebral w Skarzysku dziecie oszalalo na jego widok... tak to biedny przezyl, ze spac poszedl dopiero po 23, nie dal sie zabrac do pokoju do lozka tylko do dziadka, i do dziadka, i do zabawy... ale dal sobie przetlumaczyc, ze spac w koncu trzeba i ze rano pobawi sie z dziadkiem... i oczywiscie 8 rano, dziecko ledwo przetarlo oczy i nawialo od starych... ;-)

Syla, ja myslę, ze to lato na Ciebie działa. Kamilwoi wcale się nie chce chodzić dopracy ani nic. Ja też się migam od różnych takich i kombinuję jakby tu do Gdyni prysnąć ;-)

Ja właśnie ostatnio też chodzę jakaś zdegustowana, ponura i coś bym zrobiła żeby nie tracić dnia ale sama nie wiem o co mi chodzi (myślę o weekendach). Nie chce mi się chodzić do pracy:szok: Nie wiem co ze mną...no i jest jeszcze parę spraw, którymi powinnam się zająć ale jedyne co w tym kierunku robię to tylko myślę.

no jakbym czytala sama siebie...
...tyle, ze ja nie bylam na urlopie, a dodatkowo znam powod swojej apatii...

...musze sie rozerwac...

Syla Teddy Magdusiek dokładnie u mnie to samo! To chyba kwestia pogody?? Bo nie mogę znaleźć innego wytłumaczenia!

reklama
czytalyscie widomosci???
Roman bedzie dzieci w szkole o aborcji uczyl!!!

no zesz **** ja sie nie zdziwie, jak go kiedy jaki zdesperowany rodzic zastrzeli!!!

Do góry