reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Natek ma fotelik z maxi cosi, ale powoli wlasnie wyrasta i do 3 roku raczej w nim nie pojezdzi, ale kupimy mu wiekszy tez z tej firmy bo sa fajne, glowe tez dobrze chronia a te co Teddy piszesz tez sa fajne a czerwony tez ladny kolor.
Dziewczyny powiedzcie co jest potrzebne zeby dziecko wpisac do paszportu bo chyba takiem maluchom jak Nasze jeszcze paszportow nie wyrabiaja i czy dlugo sie czeka na taki wpis i cos sie placi? Kurcza pytam sie a powinnam jechac i wpisac Natka.

reklama
Tusiekn - wyranbiają, owszem. Natalia ma własny paszport, choćby po to, zeby mogła wyjechac niekoniecznie z osobą do której paszportu byłaby wpisana ale np. z drugim rodzicem.
Natalce sporo brakuje do wyrośnięcia z fotelika, widzę, ze nój wybór był trafiony ;-)

Ja tam wole go wpisac tylko do mojego zeby maz z nim nie zwial;-) A tak serio to pewnie zdjecie potrzebne (juz widze Natka jak usiedzi zeby mu zrobili) i pewnie akt urodzenia? Magdusiek a jakie sa koszty?

Usiedzi,spokojnie, Natalia usiedziała to każde dziecko usiedzi.
Akt urodzenia potwierdzony w urzędzie gminy, bo ta pieczatka jest wazna chyba tylko 2 miesiace czy jakoś tak, obecnośc dziecka i dwojga rodziców. I jakieś znaczki, chyba za 40 zł, na miejscu do kupienia. Chyba tyle, ale poaptzr na stronę urzędu paszportowego, tam powinny być wszystkie informacje.

Dzieki wielkie Magdusiek, zrobilas mi jakis obraz tego wszystkiego. Jutro pewnie sie nie wybierzemy a w sobote pewnie nieczynne a chcemy to zalatwic szybko bo nawet na Slowacje nie moezmy z Tuskiem jechac:-(
A Tusiek wlasnie spal 2h i jakis dalej nie dospany.

reklama
Oszalałaś? Jutro ejst koncert na ktory ja mam wielką ochotę się wybrać i nie chcę, zeby już było po nim! :-)

Do góry