reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziendoberek... :-)

ja tez chce biala kiecke... chociaz przemierzyc... chociaz do zdjecia... ;-)
...zartuje... ;-)

ale mam dzis burzliwy dzien... zamiast pracy rzecz jasna... ;-)
okazalo sie, ze mamy nadplanowy wyjazd do dziadkow... i zaczelo sie szukanie fotelika na gwalt, bo ze starego mi dziecie wyroslo, znaczy glowa mu ze 2 cm wystaje ponad oparcie, a mnie ostanio przesladuje widmo wypadku, cos siem mnie wzielo i ubzduralo...
cholera... w calej Warszawie nie ma ani jednego BC Trianosa (a na taki sie zdecydowalam)... wiec jedzie z Lodzi, dzis zamowiony, jutro ma byc... i niestety czerwony... wrrrr... ;-)

reklama
czesc!

nie mam czasu nadrobic :wściekła/y:

widze, ze syla wrocila! witam!!!

magdus, kup biel. niech wisi. moze sie przyda ;-) ja mialam ecru. mam do tej pory zreszta. 38. moze masz ochote to sluze...
przy okazji (sprawa zakupowa): masz gdzies po drodze m&s?? a sa u nas parasolki slim&lite? jesli sa to bede wdzieczna za granatowa.

bylysmy wczoraj na ostatnim szczepieniu. 82cm, 10,8kg. +2cm i 400g przez 6tyg- odbijamy straty chorobowe. poza tym jestesmy po kolejnym badaniu moczu i jest w normie!
teraz tylko echo i kontrolne usg brzucha.

a mi bank 'zniknal' wszystkie pieniadze z konta! i mieli dzis oddac, a nadal nie ma. musze uderzyc do mamci po pozyczke, bo w portfelu zostalo mi 10pln! :rofl2:

Witaj witaj Vertigo:-)...10zł to zawsze na czekoladę na pocieszenie jest.

a co się stało z Twoim bankiem? Jak to zniknął?????:szok:

Teddy, przestań z tymi czarnymi myślami!!!! ...a czerwony ładny kolor, teraz chłopaki nawet w czerwonych butach chodzą!

Chyba Cie myslami sprowadziłam Vertigo! Niech Antosia nabiera ciałka! Ja to były i nie ma?:eek:

Teddy, do czerwonego fotelika potrzebne jeszcze czerwone autko;-) sportowe oczywiście;-)

ja dziś idę w poszukiwaniu kreacji weselnej, a dla mojej królewny poszukuje białego bolerka i nic nie ma. na allegro też...

syla, nie mam pojecia! ja obsluguje konto przez internet i rozne z tego tytulu kombinacje juz robili. mysle, ze to przez to. no bo co innego? kiedys mi kase z lokaty zwineli... na szczescie oddali ;-)

Teddy - Czerwony fotelik ładny jest. A czemu akurat taki typ?
Vertigo -sa takei parasolki, służę chętnie, w niedzielę, pasuje?
A kasa to wiesz, olać... moja jedyna rada, ja olewam, bo wciąz i brakuje, już się przestałam przejmowac, dziś jest, jutro nei ma, albo dzis nie ma, jutro jest;-)
Mała - ja sie przeprowadzałam z rodzicami na I roku studiów, nie chciałam tamtego meszkania, bo to blokowisko było i wolałam sie z nimi przenieśc do domu, znajomych też nei miałam i eni mam,a le w miedzyczasie przyjaciele rodziców z córkami się przeprowadzilki na tą samą ulicę więc wiesz.. nidgy nei wiadomo.
Kasiu - ksiuki trzymam nadal.

hmmm... dlaczego taki...
Krystan jest za maly na 15+, a z 9-18 wystaje mu glowa, a poza jezdzimy czesciej niz sie spodziewalam, a do tamtego mam ograniczone zaufanie...
ten Bebe Confort wydaje mi sie idealnym rozwiazaniem, nie jest obszerny, ma dobrze chroniana glowe (nie wiem co mi z ta glowa ostatnio)... jakos mi przypadl do gustu, nawet juz ten czerwony... ;-)

reklama
Do góry