reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wiesz, nie miałam, ale póki co nie planuję, choc wiesz, nigdy nie mów nigdy, moze warto kupić... a ona wyglądała na taka za przynajmniej 3000 i naprawde była piekna, a nie bezowa czy coś..., w najgorszym wypadku sprzedam, rozmiar popularny ;-)

reklama
dzień dobry!

nie mogę się powstrzymać- magdusiek brak mi słów! ale się uśmiałam! :-D kupować suknię ślubną na wszelki wypadek?! poplułam się kawą! :-D ale w bieli na pewno ci do twarzy więc myślę, że powinnaś kupić a i może po bulwarze się w niej przespacerujesz? :rofl2:

Kasiu u nas też oglądali mieszkanie tacy ludzie. Od razu mi się nie spodobali, a po 15 minutach miaąłm wrażenie że przyszli sobie tylko obejrzeć i co by tu wykorzystać w urządzaniu swojego mieszkania. Nie wiem właściwie po co przyszli... A jak wyszli to mówiłam do Konrada żeby tylko się nie chcieli kupić bo nie wyobrażam sobie załatwianie wszelkich formalności z nimi?! brrrr
Ale znajdziecie coś w końcu. Mnie też dziewczyny tak mówiły,a aj byłam zrezygnowana już. A tu proszę! :-)
ja juz dzis rano zaliczylam tesco. Kupiłam moim księżniczkom sukieneczki cherokee. Od dzis są przecenione z 45zł na 13,50. :-) śliczne.
Doxa bo waxa na głowie trzeba rozgrzać. A ja po umyciu i nałożeniu zakładałam ręcznik i ogrzewałam po prostu suszarką. A póxniej zmywałam. Taki sam efekt a pochłania mniej czasu. Ale powiem wam że wax jest naprawdę świetny. Pamietam że wszyscy zwracali uwagę na moje włosy! naprawdę! Że takie błyszczące, ze na pewno farbowałam. :tak:

Czesc
Ja sie tylko witam i zmykam na zakupy. Tyle o tym Waxie mowicie, ze chyba ja sobie go kupie, tylko co dokladnie trzeba kupic to nie wiem...Ja tak samo robie jak Mala suszarka ale na piety, super jest z Avonu na piety z serii planet spa, zakladam skarpty i suszarka. To zmykam...

Witajcie, witajcie kochane!!! ojej i się o mnie martwiłyście nawet ale jesteście kochane!

Ojej Kasiek, przerażające:-( ale szczęście że już wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mała, jak znajdę chwilę to będą zdjęcia i dłuższy opis.

Doxa, a Wy kiedy planujecie urlop?

Magdusiek, Ty jesteś ciemna i karnację masz również ciemną to w bieli musisz wyglądać na prawdę niebiańsko!

Witam!
No właśnie Syla, chciałabym zobaczyc wakacyjne zdjęcia. I troche więcej relacji proszę:-)

Mała, najgorsze w całym zamieszaniu jest to, że moje dzieci nie chcą przeprowadzki i nawet wczoraj usłyszałam, że moga się zmieścić w jednym pokoju tylko nie przeprowadzać się! Tylko szkoda, że pokoje nie duże.....

reklama
Kasiu chłopaki są w takim wieku, że nie chcą zmian. A ja szczerez powiem, ze im się nie dziwię. Ja miałam 15 lat kiedy rodzice kupili domek na drugim końcu miasta. I nie ukrywam, że było mi cięzko. Tym bardziej, ze zmieniałam kompletnie środowisko, bo szłam do liceum. I do tej pory nie mam tam znajomych gdzie mieszkaja rodzice.
Syla wszystkie się martwiłyśmy o Ciebie! i czekamy czekamy cierpliwie... jeszcze ;-)

Do góry