reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
SYLA - no nareszcie!!!!
Luszka- dobrze rzeczytać, ze z Natalka elpeij.
Kasiu - zapomniałam, życzę, zeby z tm mszkaniem sie powiodło, a jak nie to wiesz, będzie lepeij :-)

Magdusiek dzieki za pamiec, z tata juz dobrze, nawet juz do pracy chodzi:-) To normalnie cud ze to sie wszytsko tak skonczylo. A Twoi dziadkowie?
No i jak forum nagle ruszylo:tak:
Kasiek powodzenia z nowym gniazdkiem, tylko 4 pietro? My mieszkamy wlasnie na 4 ale to ma swoje plusy i minusy.
Luszka to wiecej takich wieczorow Ci zycze:-)

Syla, nie da sie streścić.
Tusiekn -moi dziadkowie bez zmian, tzn babcia wciąz w gipsie,dziadek wciąz tak sobie, codziennie jeżdzimy, albo razem z mamą, albo sama mama albo wujek czasem no i siostra babci. A oprócz tego dwa razy dziennie przychodzi pielęgniarka...
moze w przyszłym tygodniu babci zdejmą gips, rehabilitacja itd, ale byleby już tego gipsu nie miała ;-)

Syla, byliw spzitalach, babcia sie połamała, dziadkowi zmieniali leki na insulinę i dym ogólnie..... więc ja jestem padnięta, bo nie miałam jak czegokolwiek zrobić, u rodziców remont więc koleny dym, a Kamil ma wykłady i egzaminy etraz się zaczęły, jeden egzamin juz zrobił,a le jeszcze termin poprawkowy wyznaczył, bo musza być dwa, a jak wiesz, jego wykłady niekoniecznie w W-wie.... kochana, gdyby nie wczorajsze wyjście to nie wiem czy dziś bym nie wrzeszczała od rana,a bo wczoraj juz mi puszczało na maksa!
dobrze, ze wczesniej na wakacjach z mamą byłyśmy, bo pewnie byśmy nosami po ziemi od jakiegoś czasu ciągnęły :-)

reklama
ZAJE.... itd.
nie no, super było. kombinuję, zeby żnów wyjechac.
jak sie spotkamy to Ci wszytsko opowiem dokładnie;-)

Do góry